Σε συζητήσεις για την "χρυσή τομή" Liverpool και Palace!

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος


Μετά από καιρό η Λίβερπουλ δείχνει έτοιμη να αποδεχθεί πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει μπόνους για τον Mamadou Sakho από την Crystal Palace, με τον 26χρονο να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με την Melissa Reddy και το Goal.com, ο Γάλλος τα είχε βρει με την Palace από την 4η Ιουλίου σε προφορικό επίπεδο και το μόνο που απέμενε ήταν η συμφωνία με την Liverpool.

Ωστόσο, η τιμή αγοράς ύψους 30.000.000£ που είχε θέσει η ομάδα για τον παίκτη ήταν απαγορευτική για τους Αετούς, που δεν μπορούσαν να την καλύψουν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Palace, Frank de Boer, δήλωσε αμέσως μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι στο Άνφιλντ πως:

"Όταν θα είναι διαθέσιμος για μας, πιστεύω πως θα αποτελέσει μια ποιοτική ένεση για τον σύλλογο. Αλλά δεν είναι έτσι τώρα, παραείναι ακριβός για την ομάδα."

Οι συζητήσεις μεταξύ Sakho και Liverpool συνεχίζονταν καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και πλέον οι Reds βρίσκονται σε θέση να αποδεχθούν πρόταση που θα συμπεριλαμβάνει και μπόνους (η αρχική θέση ήταν πως μόνο μετρητά ήταν δεκτά).

Η Crystal Palace δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει άμεσα για την απόκτηση του Sakho.

Γνωρίζοντας πλέον τι απαιτείται, η ομάδα από το Λονδίνο θα κινηθεί για την αγορά του Γάλλου, επιθυμώντας να πετύχει το σωστό ντιλ, αντίθετα με την περίπτωση του Christian Benteke έναν χρόνο νωρίτερα, όπου θεωρούν ότι δαπάνησαν αρκετά περισσότερα από την τότε αξία του παίκτη.

Με την Liverpool πλέον ανοικτή στο να συμπεριληφθούν μπόνους με μεγάλη πιθανότητα εκπλήρωσης στη συμφωνία, το ντιλ δείχνει να φτάνει όλο και πιο κοντά στο τέλος του.

Ο πρόεδρος της Crystal Palace, Steve Parish, είχε παραδεχθεί πως "η ομάδα τον θεωρεί μια πολύ ποιοτική προσθήκη και πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος θα πρέπει να μην χασομερήσουμε, αλλά θα πρέπει να είναι το κατάλληλο ντιλ, δεν θα κάνουμε αγορά πανικού".

Να σημειωθεί πως για τον 26χρονο είχαν ενδιαφερθεί και οι West Brom και West Ham, ωστόσο γνωρίζοντας την επιθυμία του παίκτη να πάρει μεταγραφή στο Selhust Park δεν έκαναν κάποια κίνηση.

Roma, Napoli και Southampton είχαν επίσης ρωτήσει για την διαθεσιμότητα του Sakho.


Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.