ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Carlsberg φτιάχνει μπύρα με γεύση...Liverpool! (κυριολεκτικά)

Αυτό που θα διαβάσετε δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Η Δανική εταιρεία παραγωγής μπύρας, θέλοντας να τιμήσει την 25χρονη συνεργασία της με τη Liverpool, στο επίπεδο της χορηγίας, προχώρησε στην υλοποίηση μιας απίστευτης ιδέας. Το απίστευτο στο όλο εγχείρημα δεν είναι ή απίθανη σκέψη, αλλά το ότι το πείραμα βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα! Και εξηγούμαστε:

Στο video που ακολουθεί, οι άνθρωποι της Carlsberg εξηγούν στους Klopp, Gerrard, McManaman και Fowler, πως το πείραμα βασίζεται στην έκθεση λυκίσκου σε εικόνες και ήχους από αγώνες της Liverpool. Τα φυτά λυκίσκου βρίσκονται σε γλάστρες, είναι ηλικίας περίπου ενός μήνα και μεγαλώνουν καθημερινά 10-15 εκατοστά. Το χώμα κάθε γλάστρας είναι παρμένο από το Anfield! Όλα αυτά σε ένα ειδικό θερμοκήπιο, στο οποίο έχουν στηθεί γιγαντοοθόνες και μεγάλα ηχεία.

Καταρχάς, είναι γνωστό πως η ανάπτυξη των φυτών επηρεάζεται από το φως. Το νέο δεδομένο, όπως εξηγούν οι άνθρωποι της Carlsberg, είναι πως - σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες - τα φυτά επηρεάζονται και από τον ήχο, τις δονήσεις και άλλες ενέργειες. Και έτσι η Carlsberg στοχεύει να εκθέσει τα φυτά λυκίσκου σε εικόνες και ήχους από το Anfield, από αγώνες της Liverpool των τελευταίων 25 χρόνων και ιαχές των φιλάθλων της, ώστε τα κύτταρα των φυτών να "κουβαλούν" την ιστορία της Liverpool.

Το video τελειώνει με την φράση της Carlsberg: "Επί 25 χρόνια ήμασταν μέρος της Liverpool - Τώρα κάναμε τη Liverpool μέρος δικό μας".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.