Jurgen Klopp: "Είναι όλα καλά με τον Coutinho"


Ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε ότι ο Philippe Coutinho επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Βραζιλίας υγιής, αλλά απαιτείται περισσότερος χρόνος για να φτάσει στην πλήρη ετοιμότητα του. 



Ο Coutinho συμμετείχε στην προπόνηση των Reds την Πέμπτη το πρωί, αφού επέστρεψε από τη Νότια Αμερική με τον συμπατριώτη του Roberto Firmino μετά την ισοπαλία της Βραζιλίας με την Κολομβία την Τρίτη.

Ο 25χρονος εισήλθε στο ματς από τον πάγκο για τα τελευταία 15 λεπτά.
Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος έχει χάσει τα πρώτα πέντε παιχνίδια της Liverpool λόγω προβλήματος στην πλάτη και ο Klopp είναι πρόθυμος να αποφύγει να επισπεύσει την επιστροφή του στη δράση.

Ο Jürgen Klopp μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την κατάσταση των Coutinho & Firmino μετά το μακρινό ταξίδι που πραγματοποίησαν.
"Είναι λίγο διαφορετικό, ο Roberto έπαιξε στο δεύτερο παιχνίδι λίγο περισσότερο, αλλά και οι δύο είναι κατάλληλοι, είναι υγιείς και πρέπει να δούμε.
Φυσικά είναι διαφορετικό για τον Phil, ξέρω τι σκέφτονται οι άνθρωποι, αλλά ο Phil είχε το πρόβλημα στην πλάτη πριν από λίγες εβδομάδες και δεν μπορούσε να προπονηθεί, γι'αυτό έχασε περίπου τρεις εβδομάδες.
Ναι, πήγε στην εθνική ομάδα και προπονήθηκε κανονικά, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για μια κανονική σεζόν, έχουμε επτά παιχνίδια πριν από το επόμενο διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες.
Βλέποντας την προπόνηση σήμερα το πρωί σκέφτηκα πως "Εντάξει, ίσως πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε αμέσως" επειδή ήταν πραγματικά καλός, αλλά αυτό δεν έχει νόημα."

"Πρέπει να συνεχίσουμε με την προετοιμασία μας, όχι για πολύ καιρό, αλλά σε λίγες προπονήσεις πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, επειδή στον επόμενο μήνα έχουμε επτά παιχνίδια.
Έχουμε πάντα την ίδια απόφαση να πάρουμε, "χρειάζεται προπόνηση ή μπορεί να παίξει;", και τα σχετικά.
Ναι, θα χρειαστεί να κάνει λίγα περισσότερα πράγματα από τα άλλα παιδιά, αλλά εμφανίστηκε σε πολύ, πολύ καλή διάθεση και αυτό μοιάζει πολύ ελπιδοφόρο."

Ο Klopp επιβεβαίωσε επίσης ότι μίλησε προσωπικά με τον Coutinho κατά την επιστροφή του στο Melwood.
"Φυσικά, είναι όλα καλά.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, είναι πίσω και είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.