Leicester City- Liverpool (preview)


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική ήττα, η Liverpool καλείται να σηκώσει κεφάλι και να σπάσει το αρνητικό σερί 4 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Φιλοξενείται για δεύτερο σερί παιχνίδι από την Leicester στο King Power Stadium, όπου μερικές ημέρες πριν γνώρισε την ήττα με 2-0 και συνάμα τον αποκλεισμό από το Carabao Cup.

Οι Ρεντς του Jurgen Klopp παρατάχθηκαν με συνολικά 8 αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς απέναντι στην Burnley για το πρωτάθλημα και παρά το πολύ καλό τους πρώτο ημίχρονο, μια κακή περίοδος στο δεύτερο αρκούσε για να τους θέσει εκτός μάχης.

Ο Γερμανός δήλωσε αηδιασμένος-άρρωστος από την τόσο αφελή αμυντική λειτουργία της ομάδας, που συνεχίζει να της κοστίζει βαθμούς και αποτελέσματα, καθώς μια αμυντική αδράνεια μοιάζει μοιραία σε κάθε ματς που η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει.

Πλέον, όλοι δείχνουν πιο πεισμωμένοι να διορθώσουν τα κακώς κείμενα ώστε να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα.

Την περασμένη Τρίτη για το Carabao Cup ξεκίνησαν οι Ward, Flanagan, Gomez, Klavan. Robertson, Grujic, Henderson, Couinho, Wijnaldum. Ox, Solanke.

Μόλις 3 εξ αυτών αναμένονται να είναι στο αρχικό σχήμα και για το ερχόμενο ματς. Στο μεσοδιάστημα από το παιχνίδι της Τρίτης μάθαμε πως οι Lovren, Matip και Can αντιμετώπισαν προβλήματα, ωστόσο οι δυο τελευταίοι φαίνεται να τα ξεπέρασαν και να έχουν τεθεί στη διάθεση του Klopp. Αντίθετα, ο Κροάτης μάλλον θα λείψει για ένα ακόμη παιχνίδι.

Η πιθανή ενδεκάδα επομένως, θέλει τον Mignolet να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα, τον Alexander-Arnold δεξιά στην άμυνα, τους Matip και Klavan ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο με πιθανή την συμμετοχή του Gomez αντί του Εσθονού, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Alberto Moreno.

Στο κέντρο μετά και την επιστροφή του Can, η πιθανή τριάδα είναι Henderson-Can-Coutinho. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί ως αριστερό εξτρέμ μαζί με Firmino και Salah στην επιθετική τριπλέτα και να μπει ο Wijnaldum στο κέντρο. Αν δεν γίνει αυτό, τότε πιθανότατα θα δούμε την επιθετική τριάδα του ματς απέναντι στην Burnley, δηλαδή τους Sturridge-Firmino-Salah.

Στον πάγκο θα βρίσκονται εκτός απροόπτου οι Karius, Robertson, Gomez(Klavan), Milner, Wijnaldum(Sturridge), Ox, Solanke.

Όσον αφορά την αντίπαλό μας, η πιθανότερη ενδεκάδα που θα παρατάξουν είναι οι: Schmeichel, Simpson, Morgan, Maguire, Fuchs (Chilwell), Ndidi, King, Mahrez, Albrighton, Iheanacho, Vardy.
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.