Emre Can : Αυτοπεποίθηση το κλειδί.

Επιμέλεια: Γιάννης Δασκόλιας

Ο διεθνής μέσος εμφανίζεται πεπεισμένος ότι η ομάδα λίαν συντόμως θα επανακάμψει και θα βελτιωθούν τα πράγματα.

Παρόλο που η ομάδα ξεκίνησε με 4 νίκες και 1 ισοπαλία έχει να γευτεί την χαρά ενός επιτυχούς αποτελέσματος εδώ και 4 αγώνες.

Για το γεγονός αυτό όμως ο ταλαντούχος επιτελικός μέσος δηλώνει τα ακόλουθα : « Είμαστε η ίδια ομάδα ,οι ίδιοι παίκτες , το ίδιο τεχνικό επιτελείο. Οφείλουμε απλά να ανακτήσουμε την χαμένη αυτοπεποίθηση μας και να σκοράρουμε περισσότερα  γκόλ . Με τον καιρό όλα θα επανέλθουν στην κανονικότητα τους , αρκεί να δουλέψουμε.»

«Αν αναλύσεις τα τέσσερα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε θα δεις ότι δεν παίξαμε τόσο άσχημα. Υπάρχει βέβαια και το παιχνίδι στο Μάντσεστερ , όπου και σε αυτό όμως είχαμε τις ευκαιρίες μας και όλα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς αν είχαμε σκοράρει.»

«Δεχθήκαμε ένα γκόλ αλλά ήταν ακόμα ένα ανοικτό παιχνίδι. Μετά αποβλήθηκε ο Sadio και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις την City με παίκτη λιγότερο. Το παιχνίδι τελείωσε εκεί και χάσαμε.»

Παράλληλα τόνισε…:« Και με την Sevilla παρήγαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε γκόλ από πλάγιο. Κι με την Barnsley  το ίδιο, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες , εκείνοι απείλησαν 2-3 φορές και σκόραραν . Αυτό είναι πολύ ατυχές.»


Ο Can έχει φέτος ξεκινήσει βασικός στα 7 από τα 9 ματς της ομάδας και μιλάει για τους επόμενους βραχυπρόθεσμους στόχους: 

«Τα έχω πάει καλά αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα. Έχω βάλει 2 γκόλ, , θα μπορούσα και περισσότερα, όπως επίσης να έχω μοιράσει πιο πολλές ασίστ και να έχω αμυνθεί πιο αποτελεσματικά. Νιώθω καλά, σε καλή φόρμα και απλά προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Προσπαθώ να είμαι πιο συχνά στην περιοχή γιατί στον προπονητή αρέσει οι μέσοι, όταν κάποιος σεντράρει να βρίσκονται εκεί»
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.