Liverpool 1 - 1 Burnley - Bαθμολογίες Παιχτών: Στο ίδιο έργο θεατές

Γράφει ο Θοδωρής Σπανός:




Ακόμα μια γκέλα για την ομάδα μας που βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Η Burnley ήταν η νεώτερη ομάδα που κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Στο 1-1 το σκορ, με τους Arfield και Salah να πετυχαίνουν τα γκολ. 

Ας περάσουμε στις βαθμολογίες των παιχτών μας:

Simon Mignolet: Καμία ευθύνη στο γκολ, σωστές μεταβιβάσεις, ωραίες έξοδοι και σημαντική απόκρουση που απέτρεψε το 1-1 της Burnley. Ψύχραιμος όπου χρειάστηκε, αλλά προδόθηκε -για μια ακόμη φορά- από την άμυνά του.

Βαθμολογία: 6/10

Joel Matip: Ο καλύτερος από την αμυντική τετράδα ξανά, με σωτήριες επεμβάσεις, ενώ βοήθησε με διάφορα ανεβάσματα στις περιόδους που η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο. Θέλει δίπλα του ένα πιο σταθερό μπακ καθώς Lovren και Klavan κάνουν πάρα πολλά λάθη για το επίπεδο της Liverpool.

Βαθμολογία: 6.5/10

Ragnar Klavan: Ακόμα ένα μέτριο παιχνίδι για τον Εσθονό, που παρόλη την εμπειρία του φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ. Σχετικά καλή η παρουσία του κατά τα άλλα, ωστόσο φαίνεται και πάλι γιατί ήρθε για τρίτη επιλογή.

Βαθμολογία: 5/10

Trent Alexander - Arnold: Ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, επιθετικά ήταν κάκιστος. Λάθος επιλογές, λάθος κοντρόλ, και πολύ κακές σέντρες συνοψίζουν το απόγευμα του νεαρού δεξιού μπακ. Θα μπορούσε να είχε χρηστεί σκόρερ, ωστόσο ο Pope του στέρησε το γκολ.

Βαθμολογία: 4.5/10

Andrew Robertson: Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε καθώς η ομάδα μας στις περισσότερες περιπτώσεις προτίμησε τη δεξιά πλευρά, ωστόσο ακόμα και όταν έπαιρνε την μπάλα οι σέντρες που επιχείρησε δεν ήταν ιδαίτερα καλές, είχαν παρόμοια τύχη με του Arnold. Είχε μια καλή ευκαιρία με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο κατέληξε απελπιστικά άουτ.

Βαθμολογία: 5.5/10

Emre Can: Δραστήριος στο χώρο του κέντρου και σίγουρα κάλυψε πολλές από τις δουλειές που έκανε συνήθως ο Henderson στο 6. Κακώς τιμωρήθηκε με φάουλ σε αρκετές περιπτώσεις στο Α' ημίχρονο, έδωσε πολύ όμορφη ασσίστ στον Salah για το 1-1, ωστόσο αρκετές πρωτοβουλίες που πήρε προς το τέλος του αγώνα δεν του βγήκαν.

Bαθμολογία: 6/10

James Milner: Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, βοήθησε στην οργάνωση και έχασε μια σημαντική ευκαιρία όταν το σουτ του μπλόκαρε ο τρομερός σήμερα Tarkowski. Ελάχιστα πράγματα έκανε λάθος, δεν έκανε όμως και το κάτι παραπάνω.

Βαθμολογία: 6/10




Philippe Coutinho: Έδειξε ορεξάτος, φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Μετά το 30' ανέβασε την απόδοσή του. Συνεχής απειλή για την άμυνα της Burnley τόσο με τα μακρινά του σουτ όσο και με τις απρόβλεπτες ενέργειες και μεταβιβάσεις του, ούτε αυτός όμως έκανε το κάτι παραπάνω. Ίσως η επιστροφή του στη βασική 11αδα να είναι από τα λίγα θετικά της σημερινής μέρας. 

Βαθμολογία: 6/10




Mohamed Salah: Ακόμα μια φορά ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας. Πέτυχε -φυσικά- το γκολ με ωραίο τελείωμα, έτρεξε, έδωσε χώρους, βρισκόταν σχεδόν μέσα σε κάθε φάση της ομάδας μας και είναι από τους ελάχιστους διασωθέντες. Αυτή τη στιγμή τα 40 εκατομμύρια ευρω που δόθηκαν για τη μεταγραφή του μοιάζουν πολύ λίγα.

Βαθμολογία: 7/10 (ΜΟΤΜ)




Roberto Firmino: Πολύ κακός ο Firmino που για ακόμα μια φορά που δεν αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης έδειξε τον χειρότερό του εαυτό. Δεν μπόρεσε να ενταχθεί στο παιχνίδι της ομάδας μας και φάνηκε ίσως κουρασμένος. Αμυντικά βοήθησε αρκετά το κέντρο μας, με πολλές ανακτήσεις και πίεση.

Βαθμολογία: 5/10




Daniel Sturridge: Και αυτός κατώτερος των προσδοκιών. Άσχημα τελειώματα και κακές επιλογές καθ'όλο το απόγευμα.

Βαθμολογία: 5/10

Alex Oxlade - Chamberlain (στη θέση του Roberto Firmino στο 79'): Δεύτερη εμφάνιση για τον Ox στην Premier League με τη φανέλα της ομάδας μας. 

Βαθμολογία: -

Dominic Solanke (στη θέση του Philippe Coutinho στο 80'): Μπορούσε να λυτρώσει την ομάδα μας, αλλά το σουτ του από κοντινή απόσταση βρήκε το δοκάρι. 

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Η συνήθεια που -δεν- έγινε λατρεία. Ακόμα μια φορά 35-5 τα σουτ με την ομάδα μας να μην παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης. Πολλά ερωτηματικά και πάλι για την αμυντική λειτουργία, για τις αλλαγές και όλα τα σχετικά. Σωστό το rotation καθώς έχει να διαχειριστεί μια μεγάλη σεζόν ενώ πλησιάζει και το ματς κυπέλλου με τη Λέστερ. Για άλλη μια φορά πάντως η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βρει λύση σε κλειστές άμυνες, και γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα.

Βαθμολογία: 4/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.