Τιμητικό βραβείο στον Μίλνερ για την φιλανθρωπική του δράση!


Ο Τζέιμς Μίλνερ θα βραβευτεί για την φιλανθρωπική του δράση από τα Leesa Northwest Football Awards την προσεχή Δευτέρα!

Με αυτή τη βράβευση αναγνωρίζεται η μεγάλη προσφορά του Μίλνερ εκτός γηπέδων, μέσα απ' την φιλανθρωπική οργάνωση James Milner Foundation που έχει ιδρύσει ο ίδιος μέσα από την οποία έχουν μαζευτεί μεγάλα χρηματικά ποσά που βοηθούν να αλλάξουν προς το καλύτερο οι ζωές πολλών ανθρώπων που το έχουν ανάγκη!

Μέσα απ' την James Milner Foundation, o μέσος της ομάδας μας έχει λάβει μέρος σε διάφορες φιλανθρωπικές ενέργειες ενώ έχει προσφέρει ευκαιρίες σε μικρά παιδιά τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο αθλητικό κομμάτι σε ολόκληρη την βόρεια Αγγλία, έχοντας βοηθήσει την ποδοσφαιρική ομάδα κωφών του Ηνωμένου Βασιλείου και οργανώσει έξι Sport Camps για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Λίβερπουλ, μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Ο Μίλνερ δήλωσε:

"Όταν έμαθα πως τα Leesa Northwest Football Awards έχουν σκοπό να αναγνωρίσουν τη δουλειά που κάνω τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου ένιωσα μεγάλη τιμή. Αυτό δεν είναι ένα βραβείο μόνο για μένα, αλλά για όλους όσους στηρίζουν την οργάνωση από τότε που ξεκίνησε και βοηθούν την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουμε. Είμαι τυχερός που κάνω μια δουλειά που με κάνει χαρούμενο κάθε μέρα και είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα το ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό που κάνω για να βοηθώ τόσους ανθρώπους. Είμαι ευγνώμον στα Leesa Northwest Football Awards που με τιμούν με αυτή τους την κίνηση."

Από μεριάς των ανθρώπων που θα βραβεύσουν τον Μίλνερ, η διευθύνον σύμβουλος δήλωσε:

"Ο Τζέιμς έχει σκοράρει γκολ, έχει κερδίσει τρόπαια και έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα μέχρι και σήμερα αλλά παράλληλα χρησιμοποιεί την θέση στην οποία βρίσκεται για το κοινό καλό, βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη όπου κι αν βρέθηκε. Θέτει το σωστό παράδειγμα κι εμείς αναγνωρίζουμε την φανταστική δουλειά που κάνει μέσω της οργάνωσής του. Στον δέκατο χρόνο των βραβείων μας εισάγουμε για πρώτη φορά το Impact Award, με τον Τζέιμς Μίλνερ να είναι ο πρώτος που το παραλαμβάνει. Αξίζει πραγματικά την αναγνώριση τόσο για την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο όσο και για την παρουσία του εκτός αυτού, χρησιμοποιώντας την αναγνωρισιμότητά του για να κάνει καλύτερες τις ζωές πολλών ανθρώπων." 

Share on Google Plus

About Δημήτρης Παπαδήμας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.