BREAKING: Χειρουργείο και 3 μήνες εκτός ο Clyne!



Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Ζόρικα τα πράγματα για τον Nathaniel Clyne, που βλέπει τον τραυματισμό του στη μέση να τον βάζει σε μπελάδες ακόμη και για το Μουντιάλ του 2018.

Ο διεθνής Άγγλος μπακ έχει να αγωνιστεί από το φιλικό με την Tranmere τον Ιούλιο και από ότι φαίνεται θα φορέσει ξανά τα κόκκινα στην καλύτερη την άνοιξε της νέας χρονιάς.

Όπως ενημερώνει ο Chris Bascombe στην Indepedent, ο Clyne υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση και αναμένεται εκτός δράσης για τους επόμενους 3 μήνες, ωστόσο οι ελπίδες του για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 είναι ακόμη υπαρκτές εάν και εφόσον καταφέρει να επανέλθει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο 26χρονος υπέστη τον τραυματισμό αυτό στην προετοιμασία και η ομάδα είχε ανακοινώσει την απουσία του για αδιευκρίνιστο διάστημα.

Τον Σεπτέμβρη επέστρεψε στο Melwood για ελαφριά προπόνηση με τον Klopp να αναφέρει πως πρόκειται για τεράστια πρόοδο, ωστόσο η υποτροπή δεν άργησε να έρθει.

Την Δευτέρα ο Clyne υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και τελικά τα νέα τον θέλουν να μην επιστρέφει στη δράση πριν τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με 1-4 επί της West Ham, ο Klopp παραδέχθηκε πως η αποθεραπεία του Άγγλου πήγε μερικά βήματα πίσω:

"Ήταν σε καλό δρόμο, έτρεχε σε υψηλό τέμπο αλλά ο μυς έβγαλε κάποια αντίδραση. Δεν ήταν τραυματισμός και φυσικά με έναν υγιή και fit παίκτη δεν θα το σκεφτόσουν καν."

"Στην δική του περίπτωση επειδή υπήρχε ένα μικρό σημάδι από την μέση πάλι, τον βγάλαμε εκτός και έτσι είμαστε πάλι μερικά βήματα πίσω."

Όσον αφορά την κλήση του στην Εθνική Αγγλίας, ο Clyne θα πρέπει να παλέψει στο τελευταίο διάστημα της σεζόν για να αποδείξει το αν βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση για να βρει θέση στην αποστολή του Gareth Southgate.

Συνήθως επιλέγεται ως αντικαταστάτης του Kyle Walker στο δεξί άκρο της άμυνας. Όμως πλέον, με την εκτενή απουσία του ο Kieran Trippier της Τότεναμ έχει καταφέρει να βρει θέση στην αποστολή των Τριών Λιονταριών.

Η Liverpool αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις με τον Clyne όταν την προσέγγισε η Indepedent.
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.