BREAKING: Η Λειψία επιβεβαίωσε ότι ο Naby Keita δεν θα παραχωρηθεί στην Liverpool τον Ιανουάριο!

Η Γερμανική ομάδα παρουσιάστηκε αμετάπειστη και δήλωσε πως ο μέσος από την Γουινέα δεν θα παραχωρηθεί στους Reds τον Ιανουάριο!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σκουλίδης 

Η RB Leipzig επιβεβαίωσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να επιτρέψει στον Naby Keita να μετακινηθεί στην Liverpool τον Ιανουάριο.

Ο Keita θα μετακινηθεί στο Anfield το επόμενο καλοκαίρι μετά την συμφωνία μεταγραφής κατά την καλοκαιρινή περίοδο της τάξης περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, υπήρξαν φήμες πως η Liverpool ίσως επιχειρήσει να πείσει την Λειψία να χωριστεί νωρίτερα με τον παίχτη με την έλευση του νέου χρόνου.

Παρόλο που η Λειψία βρίσκεται δεύτερη στην Bundesliga αυτή την στιγμή, υπάρχει κίνδυνος να αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League, καθώς βρίσκεται πίσω από τις Besiktas και Porto στο 7ο γκρουπ.

Πιθανός αποκλεισμός των Γερμανών από την φάση των knock-out των ''αστεριών'' θα σήμαινε πως η Liverpool θα είχε κάποιες περισσότερες πιθανότητες να φέρει τον Keita νωρίτερα στο Anfield.

Αλλά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ralf Rangnick, απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο.

''Ακόμα και αν δεν φτάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, δεν θα είχε νόημα να επιτρέψουμε στον Naby να μεταφερθεί στην Liverpool νωρίτερα'', δήλωσε στην Leipziger Volkszeitung.

''Θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη ξανά, και χρειαζόμαστε τον Naby για να γίνει αυτό''
Share on Google Plus

About Κωνσταντίνος Σκουλίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.