Ο θυμός του Jurgen Klopp για το γεμάτο πρόγραμμα της Liverpool!

“Υπάρχει κάποια άλλη γιορτή που δεν ξέρω ή κάτι τέτοιο;”

Γράφει ο Δημήτρης Κουϊμτσίδης



Ο Jurgen Klopp δεν είναι χαρούμενος με το εορταστικό πρόγραμμα της Premier League, καθώς έχει ανησυχίες για την πιο δύσκολη περίοδο της σεζόν.

Ο προπονητής των Κόκκινων είναι διακοπές αυτή την εβδομάδα στη Νότια Αφρική, ενώ οι παίκτες που δεν κλήθηκαν από τις εθνικές τους έχουν και εκείνοι ρεπό για λίγες μέρες.

Αλλά ο Klopp ξέρει ότι μόλις περάσει το διάλειμμα για τις εθνικές, η σκληρή δουλειά πρέπει να ξεκινήσει ξανά. Η Liverpool θα παίξει 12 αγώνες στη Premier League και στο Champions League πριν από το τέλος του έτους.

Ωστόσο, είναι το 13ο παιχνίδι που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στον Klopp. Η Liverpool πρόκειται να παίξει εναντίον της Burnley στο Turf Moor ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μόλις 48 ώρες μετά τον αγώνα εναντίον της Leicester στο Anfield.

Ωστόσο, ο Klopp πιστεύει ότι η Premier League θα έπρεπε να είχε σπάσει την παράδοση και να προγραμματίσει αυτόν τον γύρο παιχνιδιών για αργότερα εκείνη την εβδομάδα.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι εναντίον της West Ham, είπε: "Έχουμε τόσους πολλούς αγώνες και τώρα έρχεται η πιο δύσκολος περίοδος!”

"Σε αυτή την περίπτωση, και επειδή έχουμε διάλειμμα δύο εβδομάδων, θέλω να το ρωτήσω αυτό: υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο κανείς δεν παίζει μεσοβδόμαδα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου;”

"Μας ξανά έβαλαν να παίξουμε στις 30 Δεκεμβρίου και στη 1η Ιανουαρίου. Θα μπορούσαν εύκολα να βάλουν όλα τα παιχνίδια στις 2 ή στις 3 του μήνα. Δεν το καταλαβαίνω.”

"Δεν είναι δυνατόν; Υπάρχει κάποια άλλη γιορτή που δεν ξέρω ή κάτι τέτοιο; "

Όταν του είπαν ότι το ποδόσφαιρο παίζεται συνήθως την Πρωτοχρονιά, ο Klopp απάντησε: "Ναι. Αλλά το παιχνίδι με τη Burnley δεν θα το δείξει η τηλεόραση, δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε, γιατί πρέπει να παικτεί τότε;”

"Όταν έχεις διακοπές, κάθεσαι γύρω από την τηλεόραση και περιμένεις το Match of the Day για να δεις το παιχνίδι;”

"Αν πρόκειται να το δείξει η τηλεόραση, τότε λέμε, ‘εντάξει, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο, πρέπει να παίξουμε’, αλλά δεν είναι έτσι αυτή τη φορά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιχνίδια δεν μπορούν να παικτούν την Τρίτη ή την Τετάρτη.”

"Μιλάμε για αυτό πολύ πριν γίνουν τα παιχνίδια. Δεν θα μιλήσουμε γι' αυτό ποτέ ξανά. Είναι τρελό.”

“Δεν είμαστε οι μόνοι. Και η Burnley πρέπει να κάνει το ίδιο, όπως και άλλες ομάδες. Αλλά αν συναντήσετε κάποιον που να ξέρει γιατί γίνεται αυτό, μπορείτε να του πείτε να μου τηλεφωνήσει;"


Ο Klopp εξέφρασε παρόμοιες ανησυχίες την περασμένη σεζόν, όταν η Λίβερπουλ έπαιξε εναντίον της Manchester City την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πριν παίξει εναντίον της Sunderland λιγότερο από 48 ώρες αργότερα. Η Liverpool έχασε πόντους στο δεύτερο παιχνίδι, ένα αποτέλεσμα που ξεκίνησε μια κακή περίοδο για την ομάδα τον Ιανουάριο.
Share on Google Plus

About Δημήτρης Κουϊμτσίδης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.