Klopp: ''Μίλησα με τον Moreno και του έχω εμπιστοσύνη''

Ο Jürgen Klopp αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Alberto Moreno μετά την ισοπαλία της Τετάρτης με την Sevilla με 3-3 και παραδέχτηκε: «Του είπα ότι εξακολουθώ να τον εμπιστεύομαι 100 τοις εκατό».

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...










Στην επιστροφή του στο πρώην σύλλογό του, ο αμυντικός - ο οποίος υπήρξε εξαιρετικός στη μέχρι τώρα διάρκεια της σεζόν 2017-18 - έκανε το φάουλ που οδήγησε στο πρώτο γκολ της Sevilla στο Ramon Sanchez Pizjuan.

Στη συνέχεια, ο Moreno υπέπεσε σε πέναλτι στον Wissam Ben Yedder με τον επιθετικό να βάζει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, καθώς οι Reds έχασαν μια δραματική νίκη καθώς ισοφαρίστηκαν στο 93 και ενώ είχαν προηγηθεί χάρη σε 2 γκολ του Roberto Firmino και σε ένα του Mane.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του πριν από το παιχνίδι με την Chelsea στο Melwood την Παρασκευή, ο Klopp μίλησε για τη συνομιλία του με τον Ισπανό αμυντικό μετά το παιχνίδι και δήλωσε την πεποίθησή του ότι θα επανέλθει από την απογοήτευση του παιχνιδιού της Τρίτης.

Ο προπονητής είπε: "Είχα φυσικά λόγο για να μιλήσω στον Alberto και είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάστασή του, είμαι πραγματικά χαρούμενος για τις εμφανίσεις του.

  "Ναι, ξέρω σε αυτό το παιχνίδι ήταν προφανώς [όχι το καλύτερό του] και αυτή είναι τότε πραγματικά η ευθύνη μου. Θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά πράγματα και προφανώς ήταν δύσκολο με τη Sevilla με όλες τις περιστάσεις. ο καθένας του μιλούσε σαν να του μιλούσε σαν μέλος της οικογένειας. Έφυγε από εκεί, αλλά πολλοί άνθρωποι είναι ακόμα εκεί που γνωρίζει καλά.

  "[Εάν χάσεις] ένα, δύο ή τρία τοις εκατό της συγκέντρωσης και πηγαίνεις λίγο αργά στις φάσεις μπορεί να συμβεί αυτό. Η απάντησή μου θα ήταν να σκεφτώ τη σύνθεση, την αλλαγή ή την αλλαγή νωρίτερα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι ευθύνη του παίκτη, είμαι 100% υπεύθυνος γι 'αυτό.

  "Του είπα ότι εξακολουθώ να τον εμπιστεύομαι 100 τοις εκατό, οπότε για μένα εκείνο το παιχνίδι έχει τελειώσει. Το πώς δέχεσαι τα γκολ δεν είναι σημαντικό μετά το παιχνίδι, μόνο για την ανάλυση αλλά όχι για τίποτα άλλο.

  ''Ξέρουμε πώς μπήκαμε σε εκείνες τις καταστάσεις και αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε.'
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.