Klopp: ''Καλά τα σημάδια όσον αφορά τους Matip και Lallana''

Ο Jürgen Klopp αποκάλυψε ότι οι Adam Lallana και Joel Matip δίνουν και οι δύο «καλές ενδείξεις» στις αντίστοιχες προσπάθειές τους για να επιστρέψουν στην πλήρη φυσική κατάσταση.










Ο Lallana επέστρεψε πρόσφατα στην πλήρη ομαδική προπόνηση έχοντας απουσιάσει από την περίοδο της προετοιμασίας, λόγω τραυματισμού στο μηρό, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συνάντησης με την Atletico Madrid τον Αύγουστο.

Ο Matip, εν τω μεταξύ, έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια των Reds λόγω ενός χτυπήματος που έπαθε στην προπόνηση αλλά είχε εντοπιστεί πίσω στα γήπεδα του Melwood με τους συμπαίκτες του καθώς οι προετοιμασίες για τη σύγκρουση Σαββατοκύριακου με την Chelsea συνέχισαν την Πέμπτη.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του για να εξετάσει αυτό το παιχνίδι, ο Klopp είπε για το ζευγάρι: "Ο Adam είναι στο δρόμο του, χωρίς καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Πρέπει να δούμε πώς θα το χειριστούμε αυτό τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

  "Ο Joel προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με την ομάδα και, πάλι, αλλά πρέπει να δούμε επίσης πως θα αντιδράσει.

  "Και οι δύο δίνουν καλά σημάδια - τίποτα άλλο για να πούμε γι 'αυτή την στιγμή."

Όταν ρωτήθηκε περαιτέρω αν ο Lallana θα βρίσκεται στην αποστολή για πρώτη φορά από την επιστροφή του, το αφεντικό πρόσθεσε: "Δεν θέλω να μιλήσω γι 'αυτό εδώ, αν έχω κάτι να πω γι' αυτό θα μιλήσω πρώτα με τον παίκτη. Θα δούμε."

Ωστόσο, ο Emre Can είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Liverpool εναντίον της Chelsea το Σάββατο λόγω ενός μυϊκού προβλήματος, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp.










Ο μέσος μπήκε από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της ισοπαλίας με 3-3 με την Sevilla την Τρίτη και ένιωσε μια ενόχληση που θα μπορούσε να τον κρατήσει στο περιθώριο για την επίσκεψη της ομάδας του Antonio Conte στο Anfield.

  "Emre παλεύει λίγο. Μια παράξενη κατάσταση στο παιχνίδι, ένας μικρός μυς [θέμα]. Θα μπορούσε να είναι κοντά - υπάρχει αμφιβολία, επιτρέψτε μου να το πω έτσι ", είπε το αφεντικό στην συνέντευξη Τύπου του πριν από τον αγώνα.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.