Θρυλική μάχη: Liverpool VS Bayern Munich στο Anfield!

Το επίσημο "τμήμα" φιλανθρωπικών σκοπών της Liverpool, το LFC Foundation, ανακοίνωσε σήμερα το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Αντίπαλος των θρύλων της Liverpool θα είναι η αντίστοιχη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου!


Επιμέλεια Γιάννης Μοσχονάς 
Φωτογραφία από την τελευταία αναμέτρηση, ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο αγώνας θα γίνει στις 28 Μάρτη του ερχόμενου έτους, στο Anfield, με σκοπό την ενίσχυση του LFC Foundation. Αυτή η κίνηση αποτελεί συνέχεια του περσινού φιλικού αγώνα εναντίον των "θρύλων" της Ρεάλ, που βοήθησε το συγκεκριμένο τμήμα της Liverpool, ενώ αναμένεται να γίνονται όλο και συχνότερα τέτοιες δράσεις.  Ενα ποσοστό κοντά στο 90% των εσόδων θα δοθεί στη Liverpool η οποία θα το παραχωρήσει για τη ενίσχυση ενός project που βοηθάει νέους ανθρώπους και παιδιά να βρουν ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τη ζωή τους (όπως πχ. προσωπική βοήθεια για το σχολείο και το πανεπιστήμιο), ενώ το υπόλοιπο 10% θα δοθεί στο φιλανθρωπικό τμήμα της Μπάγερν, το "FC Bayern Hilfe e.V'.

Αρχηγός της Liverpool θα είναι ο Robbie Fowler, ενώ ένας άλλος μεγάλος σκόρερ της Liverpool, o Ian Rush, αναμένεται να είναι ο coach της ομάδας. Στο ρόστερ της ομάδας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι εξής πρώην αστέρες: Steven Gerrard, Jamie Carragher, Dirk Kuyt, Luis Garcia και Daniel Agger! 

Και με τις δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστεί ο Xabi Alonso.

Στον αντίποδα, οι Βαυαροί αναμένεται να έχουν μια αντίστοιχα δυνατή ομάδα, καθώς ήδη έχει γνωστοποιηθεί ότι θα αγωνιστούν οι: Martin Demichelis, Bixente Lizarazu και Owen Hargreaves. Τέλος ο Xabi Alonso, που κρέμασε τα παπούτσια του τη σεζόν που μας πέρασε, θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες καθώς και οι δύο είχαν την ευκαιρία να το δουν να αγωνίζεται με τα χρώματά τους. 

Ετοιμος να φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο ο Robbie!

Για τη συγκεκριμένη ενέργεια, ο Robbi Fowler δήλωσε: 
«Μετά την επιτυχία του πρώτου επίσημου παιχνιδιού μεταξύ θρύλων περιμένουμε με αγωνία να παίξουμε με τη Μπάγερν του χρόνου. Ελπίζουμε να γίνει ένα ευχάριστο, διασκεδαστικό αλλά και ανταγωνιστικό παιχνίδι για όλους του φίλους της ομάδας στο Anfield, καθώς και να μαζευτεί το επιθυμητό ποσό.» 

Η Andrea Cooper

Η επικεφαλής του Liverpool FC Foundation, Andrea Cooper, δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το δεύτερο φιλανθρωπικό παιχνίδι μεταξύ θρύλων στο Anfield και περιμένουμε να καλωσορίσουμε τους φίλους μας από την Μπάγερν Μονάχου. Οι οπαδοί μας υπήρξαν τρομερά υποστηρικτικοί πέρσι και βοήθησαν σε βαθμό που τα έσοδα ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο. Φέτος ελπίζουμε να υπάρξει ακόμα ένα εκπληκτικό "οικογενειακό" γεγονός  και με τη βοήθεια του κόσμου μας να μαζέψουμε το επιθυμητό ποσό που θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τις ζωές εκατόνταδων παιδιών και νέων ανθρώπων στο Merseyside κι όχι μόνο.»



Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.