Ο Mane και η Σενεγάλη στo Μουντιάλ!

Μετά τη μεγάλη νίκη της στην έδρα της Νότιας Αφρικής με 0-2, η Σενεγάλη -και κατ' επέκταση ο Sadio Mane- θα βρίσκεται στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Τα γκολ του Σακό στο 12' και του Μκίζε (αυτογκόλ) στο 38' έδωσαν αυτή την πολυπόθητη πρόκριση (μια αγωνιστική πρίν το τέλος). Όπως αναμενόταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία, ο δικός μας Sadio Mane, έκανε δηλώσεις μετά το ματς και τη μεγάλη αυτή επιτυχία:

"Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για μας, αλλά εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στο δρόμο μας. Ο προπονητής μας τόνισε πριν το ματς τη σημασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και εμείς δώσαμε τα πάντα μέσα στον αγώνα. Εμείς θα εκπροσωπήσουμε όλη την Αφρική στη Ρωσία του χρόνου και θα κάνουμε ότι κατύτερο μπορούμε για να τους κάνουμε όλους περήφανους!"

Να τονίσουμε πάντως ότι πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία ειδικά αν σκεφτούμε ότι η Σενεγάλη είχε 16 ολόκληρα χρόνια να προκριθεί σε Μουντιάλ. Ας ελπίσουμε πάντως ότι αυτό δεν θα επιβαρρύνει ξανά με κάποιο τραυματισμό τον Mane ο οποίος σίγουρα αποτελεί σημαντική μονάδα τόσο για την εθνική ομάδα όσο και για τη Λίβερπουλ...
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.