Στο στόχαστρο της Liverpool ο Kai Havertz!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης φαίνεται να είναι στο στόχαστρο της Liverpool. Ο λόγος για τον πολυτάλαντο Γερμανό, διεθνή με τις μικρές ομάδες, Kai Harvetz. 

Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 

Ο μέσος της Leverkusen αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα wonderkids του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να ονειρεύονται την απόκτησή του. Βέβαια, όταν μιλάμε για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία και για τη γερμανική αγορά, λίγοι άνθρωποι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι τόσο ειδικοί, όσο ο προπονητής των "Reds" Jurgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να είναι έτοιμος έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να φέρει τον Havertz στο Anfield. Μάλιστα φημολογείται πως τον προηγούμενο μήνα ο παίκτης προσκλήθηκε στο Melwood! Αυτό που σίγουρα όμως δεν αποτελεί φήμη, είναι το γεγονός ότι στο παιχνίδι της Γερμανίας Κ19 εναντίον της αντίστοιχης ομάδας της Λευκορωσίας υπήρχαν scouters της ομάδας του Klopp. 

Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο 18χρονος επιθετικογενής μέσος φρόντισε να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων καθώς σκόραρε 4 φορές (οι 2 με εκτέλεση πέναλτι) κι είχε μία ασίστ! Το παιδί- θαύμα του γερμανικού ποδοσφαίρου φόρεσε πέρσι τον Οκτώβρη για πρώτη φορά τη φανέλα της Leverkusen, γεγονός που τον έκανε το νεότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας στη Bundesliga, μόλις στην ηλικία των 17 ετών και 126 ημερών. Στο γερμανικό πρωτάθλημα ο νεαρός μετράει ήδη 24 συμμετοχές στις οποίες έχει καταφέρει να σκοράρει 4 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ. Μάλιστα έχει και 3 συμμετοχές στο Champions League, αν και πέρσι δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο 2ο ματς εναντίον της Atletico λόγω των σχολικών υποχρεώσεων της επόμενης ημέρας! 

Όπως είναι προφανές η απόκτηση του Havertz δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις από το κέντρο και μπροστά, με τεράστιο ταλέντο κι ήδη πολλές παραστάσεις για την ηλικία του. Δεν είναι τυχαίο, ότι ήδη οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης έχουν εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Ευελπιστούμε ο Jurgen Klopp να βρει τον τρόπο και να καταφέρει να ντύσει στα κόκκινα το συμπατριώτη του.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.