Klopp: "Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι, θα σκοράρουν όλοι."

Μετά από μια επιβλητική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε από ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ, ο Jurgen Klopp δε θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του στη συνέντευξη τύπου. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε κυρίως στην εμφάνιση του Robert Firmino, καθώς ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο γκολ, συμμετείχε στις περισσότερες από τις επιθετικές προσπάθειες των "Reds", ενώ βοήθησε και στο αμυντικό κομμάτι πιέζοντας ασταμάτητα την αντίπαλη ομάδα. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός για την εμφάνιση του "Bobby" κι όχι μόνο!
Επιμέλεια: Γιάννης Μοσχονάς 
Για τη χθεσινή εμφάνιση του Βραζιλιάνου:
"Στο πρώτο ημίχρονο βοηθούσε στην άμυνα από τα αριστερά μέχρι τα δεξιά κι ήταν παντού. Στο τέλος σκόραρε και 2 γκολ." 


Για τη συμβολή του Firmino στο παιχνίδι της ομάδας:
"Εκτιμώ πάντα την προσπάθεια και την εμφάνιση του Roberto. Το ότι σκόραρε δις με κάνει χαρούμενο, αλλά δεν ξέρω πόσα γκολ έχει σκοράρει στη σεζόν μέχρι τώρα γιατί αισθάνομαι πως πάντα είναι στις φάσεις που σκοράρουμε. Είναι πάντα εκεί κοντά σε κάθε επικίνδυνοι ευκαιρία για τους αντιπάλους μας." 


Για τα δύο γκόλ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος:
"Είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά όταν σκοράρουν, αλλά δε θα μπορούσε να πω τι έχει κάνει ο καθένας προσωπικά και πόσα γκολ έβαλε- δε με νοιάζει. Δεν ενδιαφέρομαι γι αυτό." 

Για τη μη χρησιμοποίηση του Sadio Mane:
Έπρεπε να είμαστε σοβαροί, υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια. Όλοι θα σκοράρουν. O Sadio δεν έπαιξε απόψε, αλλά θα σκοράρει. 


Για το πως πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι:
"Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα καλά μας σημεία, θα σκοράρουμε πολλά γκολ αντίστοιχα με αυτό του Robert απόψε. Νομίζω ότι κατά πάσα πιθανότητα ακόμα κι εσύ θα σκόραρες στη συγκεκριμένη φάση! Όχι; Κρίμα, εγώ θα τα κατάφερνα. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε πάντως. Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι, αν φέρνουμε διαφορετικούς παίκτες σε διαφορετικό χρόνο στις φάσεις, θα σκοράρουν όλοι."

Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.