Klopp: ''Το potential του Chamberlain είναι απίστευτο''

Η εμφάνιση του Alex Oxlade-Chamberlain κατά τη διάρκεια της νίκης με 4-0 επί της Bournemouth έπεσε στο μάτι του Jürgen Klopp - και το αφεντικό πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από έναν παίκτη στον οποίο βλέπει «απίστευτο» potential.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης...











Ο Άγγλος διεθνής Oxlade-Chamberlain παρείχε την ποιότητα και την ενέργεια καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο Vitality Stadium την Κυριακή, καταγράφοντας ασίστ για το 20ο γκολ του Mohamed Salah στη σεζόν και βρήκε επίσης και το δοκάρι μέσα από ευκαιρία που δημιούργησε για τον εαυτό του από το τίποτα.

Ο 24χρονος έχει κάνει 20 εμφανίσεις για τη Liverpool μετά από την καλοκαιρινή του μεταγραφή από την Arsenal και ο Klopp τον προκάλεσε να προχωρήσει και να εξελιχθεί περαιτέρω μετά την τελευταία εντυπωσιακή του εμφάνιση.

  "Είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μου αρέσει, αλλά έχει τόσο πολλές δυνατότητες, είναι απίστευτο, αυτό που δεν δείχνει ακόμα ", δήλωσε ο προπονητής στο Liverpoolfc.com.

  "Είναι μόνο η αρχή και μου αρέσει πραγματικά, μου αρέσει πολύ. Είναι σαν ένα υπέροχο πακέτο, μπορώ να πω.

  "Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Μπορεί να είναι πολύ πιο αποφασιστικός σε λίγες στιγμές. [Είναι μερικές φορές] λίγο περισσότερο ένας μέσος παρά ένας επιθετικός - υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να βελτιώσει, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος για τις εμφανίσεις του."

Ο Oxlade-Chamberlain βρέθηκε στην ενδεκάδα των Reds στο Bournemouth ως μια από τις τέσσερις αλλαγές που έκανε ο Klopp, ο οποίος συνέχισε την πολιτική του να κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της πιο πολυάσχολης περιόδου της σεζόν.

Οι διαδοχικές ισοπαλίες με την Everton και τη West Bromwich Albion πριν από την ολοκληρωμένη νίκη στη νότια ακτή είδε την απόφασή του να το κάνει αμφισβητήσιμη σε ορισμένες συζητήσεις.













Το αφεντικό, ωστόσο, επέμεινε ότι δεν βλέπει κανένα κίνδυνο στο να κάνει rotation επειδή έχει πλήρη εμπιστοσύνη σε κάθε μέλος της ομάδας του.

Ο Klopp συνέχισε: "Δεν σκεφτόμαστε πραγματικά πολλά γι 'αυτό. Είναι περισσότερο που βλέπεις το τελευταίο παιχνίδι και βλέπεις τους άλλους ανθρώπους στην προπόνηση - γιατί τα παιδιά που δεν παίζουν προπονούνται πολύ περισσότερο. Και αν εμφανίζονται σε αυτές τις στιγμές, σκέφτεσαι «Ω, αυτό είναι καλό».

  "Γι 'αυτό το κάνουμε. Εμπιστευόμαστε όλη την ομάδα, αυτό είναι το πρώτο και ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Το είπα και δεν έχω πρόβλημα: κάνω την απόφαση για να έχω την κριτική για την απόφαση. Δεν θέλω οι άνθρωποι να λένε «Πω πω, φανταστικό rotation!» γιατί δεν το χρειάζομαι. Κάνω αυτό που νομίζω ότι είναι σωστό.

  "Αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει όλη την ώρα δυστυχώς, αλλά θα πρέπει να δουλεύει αρκετά συχνά. Μέχρι στιγμής, είναι εντάξει. Είχαμε μια πραγματικά φανταστική περίοδο, λίγο διακοπτόμενη από δύο αποτελέσματα και μία εμφάνιση. Μου άρεσε πραγματικά η απόδοση με την Everton, όχι πάρα πολύ με τη West Brom.

  "Τώρα με την Bournemouth αυτό δεν ήταν πολύ κακό. Αλλά το επόμενο παιχνίδι περιμένει, εκτός έδρας με την Arsenal. Αυτό δεν είναι πάρτι γενεθλίων για παιδιά - αυτό θα είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά θα πρέπει να είναι δύσκολο για τις δύο ομάδες. Υπάρχει κάτι πιθανό για εμάς."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.