Mane: Ο Klopp είναι σαν πατέρας για μένα!


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος

Σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε, ο Sadio Mane δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ αυτού και του Jurgen Klopp, με τον Σενεγαλέζο να αναφέρει πως ο Γερμανός είναι σαν πατέρας του.

Οι δυο τους είχαν παρατηρηθεί να έχουν μια έντονη κουβέντα μετά την αναμέτρηση απέναντι στην Chelsea, όταν ο Klopp έβαλε τον Mane ως αλλαγή πάρα πολύ αργά στο ματς (στο 89'). Απέναντι στην Stoke ξεκίνησε βασικός και σκόραρε, ενώ και στο τελευταίο ματς απέναντι στην Brighton έμεινε στον πάγκο δίχως να χρησιμοποιηθεί.

Ο Klopp αναμένεται να επαναφέρει τον Mane στο βασικό σχήμα στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στην Spartak Moscow.

Μιλώντας στον πρώην παίκτη των Tottenham, Chelsea και Arsenal, William Gallas, για λογαριασμό του γαλλικού SFR Sport, ο Mane δήλωσε: "Ο Jurgen Klopp είναι σαν πατέρας για μένα!"

Από τη μεριά του ο Klopp ξεκαθάρισε άμεσα την κατάσταση και το γιατί ήρθε σε αντιπαράθεση με τον παίκτη του μετά το τέλος του αγώνα.

"Του φώναζα επειδή ήταν στο κέντρο. Κανείς παίκτης δεν θέλει να μπαίνει στο ματς και να μένουν μόνο 3 λεπτά και να νιώθει πως έχει άλλα 150 ήδη στα πόδια του."

"Ήθελα να το ξεκαθαρίσω άμεσα. Δεν ήταν χαρούμενος και μου είπε 'ο Mo ερχόταν συνέχεια στην δεξιά πλευρά', όμως ο Mo είχε ήδη 90 λεπτά στα πόδια του."

"Οπότε θα ήταν πιο λογικό ο Sadio να πάει προς τα δεξιά και να ξεκινά από αυτή τη θέση. Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει στα αποδυτήρια. Όλα ξεκαθαρίζονται άμεσα."

Ο Mane μιλώντας στο Sky Sports μετά το ματς με την Chelsea είχε αναφερθεί στο συμβάν λέγοντας:

"Ο Klopp μου ζήτησε να παίξω στην δεξιά πλευρά και σε μια στιγμή έκανα κίνηση για να ζητήσω την μπάλα από τη θέση του 9ριού."

"Ο Salah ήταν στην δική μου πλευρά και ο κόουτς φώναζε 'Sadio έλα στα δεξιά'. Μετά το ματς του εξήγησα πως θα ήταν πιο εύκολο να πει στον Mo να έρθει στα δεξιά γιατί ήταν πιο κοντά του."

"Δεν υπήρξε πρόβλημα, απλώς επικοινωνούσα μαζί του και του το εξηγούσα μετά το παιχνίδι."



Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.