Θέλει από τώρα τον Keita η Liverpool!


Στην έλευση του Naby Keita από τον Ιανουάριο θα στοχεύσει η Liverpool μετά την αποχώρηση του Philippe Coutinho, όμως η υπόθεση έχει δυσκολίες.

Μετά την πώληση του Coutinho στην Barcelona έναντι 142 εκατομμυρίων λιρών, η Liverpool στοχεύει στην αντικατάσταση του Βραζιλιάνου με τον Naby Keita, ο οποίος θα ανήκει στους Reds από το καλοκαίρι.

Η απώλεια του Coutinho, έφερε μεγάλο χρηματικό ποσό στα ταμεία της ομάδας και η διοίκηση του συλλόγου θα μπορούσε να πληρώσει κάτι παραπάνω στην Leipzig για να πάρει από τώρα τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί, θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Keita για να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στο UEFA Champions League της νέας περιόδου, κάτι που οι άνθρωποι των Reds σέβονται, λόγω των επαγγελματικών διαπραγματεύσεων που είχαν το καλοκαίρι οι δύο πλευρές.

Σίγουρα είναι μία υπόθεση που δεν περνάει απαρατήρητη και μένει να δούμε την κίνηση της ομάδας μας και αν εν τέλει κάνει επίσημη κρούση στους Γερμανούς, με παραπάνω χρήματα για να διασφαλίσουν από τώρα την έλευση του Naby Keita.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.