J.K: "Ο Firmino παίζει πολύ γιατί πάντα προσφέρει!"

Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο να επιλέξει μία ενδεκάδα χωρίς τον Roberto Firmino, την ίδια στιγμή που ο ίδιος πέτυχε το 19ο τέρμα του στην εκτός έδρας νίκη επί της Huddersfield Town.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος


Το πανέξυπνο τελείωμα του Βραζιλιάνου ήταν αυτό που διπλασίασε την διαφορά της Liverpool εναντίον της Huddersfield μετά το όμορφο τέρμα του Emre Can λίγα λεπτά πριν.

Ο Salah ήταν αυτός που κλείδωσε την νίκη με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και κάπως έτσι πήρε σάρκα και οστά η αντίδραση των παικτών του Γερμανού μετά τις back-to-back ήττες από Swansea και West Bromwich Albion.

Όταν ερωτήθηκε ο Jurgen Klopp για την σημαντική σημασία που έχει ο Roberto Firmino στην Liverpool, αυτός απάντησε: "Είναι πολύ σημαντικός!"

"Έχουμε αρκετή ποιότητα στην ομάδα, αλλά κάποιες φορές υπάρχει μία αυξομείωση όσον αφορά την επιθετική αποτελεσματικότητα."

"Παρ'όλα αυτά, ο Roberto πάντα προσφέρει, εκτελεί και φέρνει (θετικά στοιχεία). Δεν σκοράρει συνέχεια και δεν είναι πάντα στο 100% του αλλά δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις σταθερότητα σε αυτό το κομμάτι."

"Ο Ingsy είναι σε καλό δρόμο. Ο Dom είναι σε καλό δρόμο. Αλλά δεν είναι εύκολο (για κανέναν εκ των δύο) να περάσουν τον Roberto."

"Φυσικά , θα υπάρξουν παιχνίδια που δεν θα μπορέσει (o Βobby) να παίξει και αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό. Παίζει αρκετά συχνά,και αυτό γιατί αρκετά συχνά σκέφτομαι ότι θα το δοκιμάσουμε ξανά με τον Roberto."
Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.