Mane: "Το να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση είναι ένας από τους στόχους μας."

Έμειναν δέκα αγωνιστικές για το τέλος της φετινής Premier League! Κι αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, όλες οι ομάδες μελετούν διεξοδικά το βαθμολογικό πίνακα και θέτουν το στόχο τους. Όσον αφορά την πρωταθλήτρια, αυτή θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Manchester City. Παρόλα αυτά οι υπόλοιπες τρεις θέσεις για την πολυπόθητη τετράδα, μόνο "κλειδωμένες" δε θα πρέπει να λογαριάζονται. Ήδη τέσσερις ομάδες δίνουν τη μάχη, ενώ η Arsenal μπορεί ακόμα να ξαναμπεί στο παιχνίδι καθώς έχει έναν αγώνα λιγότερο σε σχέση με τις Manchester United, Liverpool, Tottenham και Chelsea.

Γράφει ο Γιάννης Μοσχονάς.


Όπως είναι λογικό κάθε ομάδα θα βάλει τα δυνατά της προκειμένου να οριστικοποιήσει τη θέση της στην τετράδα όσο το δυνατόν συντομότερο, αλλά και να καταφέρει να τερματίσει στην υψηλότερη δυνατή θέση. Αυτός φαίνεται να είναι κι ο βασικός στόχος της Liverpool, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του Sadio Mane, η ομάδα στοχεύει στη δεύτερη θέση:

"Το να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση είναι ένας από τους στόχους μας. Ειλικρινά μιλώντας η Manchester City είναι πολύ μπροστά και θα είναι δύσκολο να τους φτάσουμε, αλλά είναι εφικτό να τερματίσουμε δεύτεροι και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το καταφέρουμε."



Βέβαια, το γεγονός ότι οι "Reds" έχουν θέσει έναν υψηλό στόχο όσον αφορά το πρωτάθλημα δε φαίνεται να τους περιορίζει εν όψει της άλλης σημαντικής διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν (κι αναμένεται να προκριθούν στην επόμενη φάση), του Champions League. Όπως δήλωσε ο Σενεγαλέζος μέσος, στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι από δω και μπρος:

"Επίσης θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο Champions League. Γιατί να μην μπορέσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν; Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω όλο και πιο σκληρά σε καθημερινή βάση, ούτως ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς."



Τέλος, ο Mane στάθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση απέναντι στη West Ham, αλλά και στο πως η Liverpool καταφέρνει πλέον να παίρνει τέτοια δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε δυνατές άμυνες: 

"Νομίζω όλη η ομάδα έπαιξε καλά. Δε σκοράραμε στην αρχή του παιχνιδιού, αλλά δουλέψαμε σαν ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε 4 γκολ. Μας άξιζε η νίκη κόντρα στη West Ham. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, μέσα από τις προπονήσεις μας, για να καταφέρουμε να κερδίζουμε ομάδες που παίζουν με μεγάλο βάθος στην άμυνα."


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.