Trent: "O συναγωνισμός πρέπει να είναι στοιχείο της Liverpool."

Με τον Jurgen Klopp να έχει πλέον μία επιπλέον λύση στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την επιστροφή του Nathaniel Clyne, ο Trent Alexander Arnold "καλωσορίζει" τον επιπλέον ανταγωνισμό για την θέση του.

Γράφει ο Σιδηρόπουλος Γιώργος..


"Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός για τις θέσεις πρέπει να αποτελούν μεγάλο μέρος της Liverpool FC", δήλωσε αρχικά ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας.

"Το να έχεις αληθινό βάθος παικτών και το να ξέρεις ότι πρέπει να παλέψεις για την θέση σου είναι κάτι το υγιές. Αν είχες 11 θέσεις και 11 ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν ότι θα αγωνιστούν κάθε εβδομάδα, τότε μπορεί να σκεφτούν ότι δεν χρειάζεται να προσπαθούν να προπονούνται σκληρά."

"Έτσι αν έχεις δύο ή τρεις παίκτες για κάθε θέση, οι οποίοι θέλουν να ξεκινούν και που θέλουν να βάλουν τα δυνατά τους για να ξεκινούν σε κάθε αγώνα, τότε έχεις κάθε μέρα στις προπονήσεις ανθρώπους που παλεύουν για την θέση."

"Φυσικά αυτό είναι κάτι υγιές για την ομάδα και προχωράει μπροστά επειδή κάθε μέρα βοηθάμε ο ένας τον άλλον να γίνουμε καλύτεροι και με αυτό τα αποτελέσματα (της ομάδας) γίνονται και αυτά καλύτερα, οι εμφανίσεις γίνονται καλύτερες και βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, οπότε είναι πολύ φρέσκια η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι πάντα ευχάριστος!"

Ο Alexander-Arnold φέτος έχει κάνει 20 εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία τέρματα.

"Ήταν ένας στόχος μου για φέτος, το να νιώσει λίγο περισσότερο μέλος αυτής της ομάδας, να προσπαθήσω και να καθιερωθώ λίγο περισσότερο και νομίζω ότι με τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, το πέτυχα."

"Θέλω να ξανά ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τις ευκαιρίες που μου έδωσε αυτή τη χρονιά και που με άφησε να βγω εκεί έξω και να καθιερωθώ ως παίκτης της ομάδας."

Για τις προπονήσεις που έκανε η Liverpool στη Marbella μετά τον νίκη επί της Porto με 0-5 για το Champions League, ο νεαρός δήλωσε: "Ο προπονητής ενθαρρύνει πραγματικά την ομαδικότητα και προσπαθεί και με άλλα πράγματα να δεθούμε ως ομάδα όπως με συγκατοικήσουμε για τις ημέρες που ήμασταν στη Marbella, κάτι που λίγοι ποδοσφαιριστές συνηθίζουν να κάνουν σήμερα."

"Αυτό βοηθά να γνωρίσεις καλύτερα ανθρώπους που δεν μιλάς απαραίτητα σε καθημερινή βάση και πιθανότατα να υπάρχει και το εμπόδιο της γλώσσας που πρέπει να ξεπεράσεις για να μπορέσεις να συνεννοηθείς. Σε βοηθάει όταν επιστρέφεις στο Melwood επειδή γνωρίζεις λίγο καλύτερα αυτόν που συγκατοίκησες."

"Αυτό φέρνει την ομάδα πιο κοντά, δενόμαστε όλοι μεταξύ μας και γενικά έχει ως όφελος να προχωράμε μπροστά."

"Εγώ συγκατοίκησα με τον Raggy και δεν έχω κανένα παράπονο! Ήταν ένας πολύ καλός συγκάτοικος και χάρηκα πολύ μείναμε μαζί. Η διαδικασία με ποιον θα μείνεις στο δωμάτειο σου ήταν τυχαία."

"Νομίζω ότι βάλαμε ονόματα μέσα σε ένα καπέλο και διαλέγαμε δύο. Εγώ και ο Raggy γνωρίζουμε λίγα πράγματα παραπάνω ο ένας για τον άλλον τώρα και σίγουρα είμαστε πιο κοντά τώρα από ότι στο παρελθόν."

Share on Google Plus

About Sid LFC

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.