Can: ''Τα πάντα είναι πιθανά στο Champions League''

Η Liverpool έχει σκοράρει περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Champions League τη φετινή σεζόν, αλλά ο Emre Can είναι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα με πέντε γκολ απέναντι στην Porto στην Πορτογαλία στο πρώτο σκέλος της σύγκρουσης στους 16 εξασφάλισε ένα ισχυρό προβάδισμα στην πλευρά του Jürgen Klopp στο ζευγάρι - και αύξησε το σύνολο τους στη διοργάνωση στα 28 γκολ.

Ερωτηθείς αν η Liverpool μπορεί να δείξει ακόμα περισσότερα στο τουρνουά, το Νο 23 δήλωσε στην UEFA: "Ας ελπίσουμε ότι ναι. Μόνο οι καλύτερες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο Champions League και νομίζω ότι είμαστε μια εξαιρετική ομάδα.

  "Οτιδήποτε είναι δυνατό στο Champions League. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτόν τον διαγωνισμό και θα πάρουμε τα πράγματα όπως έρχονται. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο με όλο τον σεβασμό, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε.

  "Δεν πηγαίνεις πουθενά με το να σκέφτεσαι, 'Εντάξει, ας δούμε τι θα συμβεί '. Θέλουμε να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το ποιον έχουμε εναντίον μας. Ουσιαστικά, οτιδήποτε είναι δυνατό στο Champions League και αυτός είναι ο λόγος που θα τα δώσουμε όλα.

  "Ποτέ δεν φοβόμαστε κανέναν. Φυσικά, σεβόμαστε τον αντίπαλο, πρέπει πάντα, αλλά δεν θα πω ότι φοβόμαστε κανέναν. Όταν φτάνεις τόσο μακριά στο Champions League, δεν μπορείς να φοβάσαι κανέναν.

  "Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι, 'Ας δούμε τι θα συμβεί '. Πάμε στα παιχνίδια μας με σεβασμό, αλλά σκοπεύουμε να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι αντίπαλο."











Το Anfield θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα νοκ-άουτ του Champions League από το 2009 την Τρίτη το βράδυ.

Και ο Can αισθάνεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρόοδος της ομάδας με τον Klopp είναι σταθερά σε καλό δρόμο.

  ''Θυμάμαι όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Liverpool, όταν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, είπε, «Πρέπει να πιστέψουμε και πάλι», θυμήθηκε ο διεθνής Γερμανός.

  "Και νομίζω ότι οι οπαδοί και η πόλη ακολούθησαν αυτό το μήνυμα: ο καθένας έχει πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε πάλι τρόπαια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Τώρα οι άνθρωποι πιστεύουν πάλι σε αυτή την ομάδα.

  "Είναι εδώ, εδώ και δυόμισι χρόνια, περισσότερο ή λιγότερο, και όλοι στην ομάδα έχουν αναπτυχθεί πολύ και έχουμε προχωρήσει και ως ομάδα. Έτσι, μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι βοήθησε πολύ το club μέχρι τώρα."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.