Sadio Mané: "Δεν ήταν εύκολο, προσπαθήσαμε και κερδίσαμε"


Εξαιρετικά ευχαριστημένος και πολύ χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας, ο Sadio Mané σε δηλώσεις του. 


Μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Newcastle, ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στο site της ομάδας, δηλώνοντας ικανοποιημένος και πως ήταν μια δύσκολη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά όπως πάντα προσπαθήσαμε ξανά και ξανά και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη σε αυτό το ματς, δεν ήταν εύκολο γιατί η Newcastle είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Δεν μας έδωσαν κανέναν χώρο στην αρχή του αγώνα, όμως προσπαθήσαμε."

"Μετά που πετύχαμε το πρώτο γκολ, έγινε λίγο πιο εύκολο για εμάς καθώς οι αντίπαλοι προσπάθησαν να ανοίξουν το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο αλλά τέτοιου είδους ματς μπορούν να συμβούν. Σαν ομάδα, ήμασταν σταθεροί και αυτό ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορείς σε κάθε αγώνα να παίζεις στο 100%,  αλλά ελπίζουμε ό,τι στο επόμενο παιχνίδι θα το κάνουμε."

"Κάθε φορά είναι πολύ σημαντικό να κράτος το clean sheet, καθώς μερικές φορές είναι δύσκολο και δεν μπορείς να σκοράρεις. Αν κρατήσεις το clean sheet σε βοηθάει, γιατί αν σκοράρουν ενάντια σου, θα πρέπει να σκοράρεις δύο περισσότερα γκολ για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Όμως δούλεψαν πολύ καλά στην άμυνα και τους δώσαμε ώθηση από την επίθεση".

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.