Milner: ''Ο Salah ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ''

Ο James Milner μετράει τον Mohamed Salah ως έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχει μοιραστεί ποτέ αποδυτήρια.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Ο Salah έφτασε τα 32 γκολ σε μόλις 38 εμφανίσεις του Λίβερπουλ, βάζοντας το πρώτο στη νίκη με 2-0 το Σάββατο έναντι της Newcastle United.

Ο υπαρχηγός της Liverpool έχει συνεργαστεί με πληθώρα ταλέντων παγκόσμιας κλάσης κατά τη διάρκεια μιας καριέρας που περιλαμβάνει επίσης την κατάκτηση δύο τίτλων της Premier League με την Manchester City και 61 συμμετοχές για την Αγγλία και θεωρεί ότι ο Salah είναι ανάμεσα στην ελίτ.

  "Είμαι τυχερός που έχω παίξει με μερικούς πολύ καλούς παίκτες καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και είναι και ο Mo εκεί ψηλά", δήλωσε ο Milner.

  "Ξέρω ότι έχει παίξει στην Αγγλία πριν, αλλά αλλάζοντας club και αλλάζοντας πρωτάθλημα ξανά - υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας - να εγκατασταθεί τόσο γρήγορα όσο έχει κάνει και να τα πάει τόσο εξαιρετικά, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο και να είναι όσο αδίστακτος είναι ... είναι κορυφαίος παίκτης και αυτή είναι η πίστη στους παίκτες γύρω του αλλά και της ομάδας για να τον βοηθήσει να εγκατασταθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

  "Και οι παίκτες που παίζει μαζί του, ο Bobby, ο Sadio και οι παίκτες που παίζουν πιο πίσω τον βοηθούν στο να κάνει ευκαιρίες. Νομίζω ότι βλέπετε πώς παίζουμε, παίζουμε ως ομάδα, επιθετικά και με προσοχή στα αμυντικά μας καθήκοντα και είναι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού ο Mo."

Και ο Άγγλος συνέχισε λέγοντας:

  " Έχει πραγματοποιήσει μια υπέροχη σεζόν μέχρι τώρα και ελπίζω ότι θα συνεχιστεί. Είναι ένας καλός χαρακτήρας μέσα και γύρω από τα αποδυτήρια, είναι ικανός και πολύ γρήγορος, όπως έχετε δει, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό είναι σημαντικό ", συνέχισε το No.7.

  "Νομίζω ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι τα πάνε πραγματικά καλά μεταξύ τους και νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε και με τις εμφανίσεις στο γήπεδο. Κάνει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα όπως είπα, αλλά ελπίζουμε ότι μπορεί να κρατήσει αυτό που κάνει και ελπίζω να συνεχίσει να πετυχαίνει γκολ.''











Ωστόσο, παρότι αναγνώρισε την ικανότητα του Salah να δημιουργεί από το πουθενά, ο Milner θεωρεί ότι ο 25χρονος μπορεί να συνεχίσει την απίστευτη φόρμα του μόνο με τη βοήθεια των συμπαικτών του.

  "Στα παιχνίδια χρειάζεσαι αυτές τις στιγμές μαγείας μερικές φορές για να ξεκλειδώσεις τις άμυνες και μπορεί να το κάνει αυτό", σημείωσε ο μέσος.

  "Μπορεί να δημιουργήσει γκολ μόνος του από το τίποτα. Αλλά είναι σημαντικό, σαν ομάδα να παίρνουμε λίγη πίεση από πάνω του, καθώς και να βεβαιωθούμε ότι τα γκολ είναι μοιρασμένα σε όλη την ομάδα, και το σημαντικότερο, να συνεχίζουμε να δημιουργούμε αυτές τις ευκαιρίες γι 'αυτόν.

  "Μπορεί να το κάνει μόνος του μερικές φορές, αλλά είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δημιουργούμε αυτές τις ευκαιρίες και επίσης να συνεχίζει να δουλεύει για εμάς ως μέλος της ομάδας, κάτι που κάνει."
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.