BREAKING: Ελπίδες για Salah, όχι και για Can!

Η Liverpool ελπίζει ότι ο Mohamed Salah θα είναι έτοιμος για το δεύτερο σκέλος του προημιτελικού του Champions League με την Manchester City - αλλά ο Emre Can είναι σίγουρο ότι δεν προλαβαίνει.

Γράφει ο Χρήστος Τσακαλέρης










Ο ήρωας των 38 γκολ των Reds αντικαταστάθηκε ως προφύλαξη κατά τη διάρκεια της νίκης με 3-0 της Τετάρτης το βράδυ με την City και είναι απίθανο να εμφανιστεί εναντίον της Everton στο Goodison το Σάββατο.

Ο Salah αισθάνθηκε κάποια δυσφορία στη βουβωνική του χώρα, αλλά το ιατρικό προσωπικό πιστεύει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα μπορούσε να επιστρέψει για τη σύγκρουση της Τρίτης με την City στο Etihad.

Ωστόσο, οι ελπίδες του Can για την επιστροφή του στο ντέρμπι του Merseyside αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν εξαλυφθεί.

Ο Γερμανός διεθνής, ο οποίος είναι εκτός συμβολαίου φέτος το καλοκαίρι, δεν έχει επιστρέψει στην προπόνηση στο Melwood λόγω ενός συνεχιζόμενου τραυματισμού στην πλάτη.

Η απουσία του είναι ένα μεγάλο πλήγμα για τον Jurgen Klopp, ο οποίος δεν θα έχει τον αρχηγό Jordan Henderson για τον επαναληπτικό καθώς είναι τιμωρημένος μετά την κάρτα που δέχθηκε.

Ο Can πλήγωσε την πλάτη του εναντίον της Watford πριν από τρεις εβδομάδες και αναγκάστηκε να μείνει εκτός εθνικής.

Ο Klopp αρχικά τον περίμενε να είναι στην προπόνηση το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά με τον 24χρονο να εξακολουθεί να αισθάνεται πόνο, οι επιλογές όλο και μειώνονται. 

Τώρα η επιστροφή του έχει καθυστερήσει ξανά. Με τον Can ακόμη εκτός, η Liverpool θα έχει μόνο τρεις μέσους διαθέσιμους για το δεύτερο σκέλος, τους James Milner, Gini Wijnaldum και Alex Oxlade-Chamberlain.
Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.