Ελαφρώς τραυματίας ο Mane, λογικά εκτός με τη Stoke

Δείτε τι συμβαίνει με τον Sadio Mane, αλλά και τους Lallana Can, καθώς και ορισμένες απουσίες της Roma ενόψει του επαναληπτικού της Τετάρτης.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Ο Sadio Mane απουσίαζε από τις φωτογραφίες της χθεσινής (26/4) προπόνησης, αφού επισκέφτηκε το νοσοκομείο Spire του Liverpool, με τραυματισμένο μυ του μηρού του. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως προηγήθηκαν εξετάσεις στον Σενεγαλέζο, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του και άρα η ανάγκη για ξεκούραση ή η εκ νέου διαθεσιμότητα του. Τα αποτελέσματα έδειξαν μάλλον...κόπωση και ο παίκτης αναμένεται να παραμείνει στα...pits για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Stoke. Πάντως, οι γιατροί της ομάδας είναι αισιόδοξοι πως ο Mane θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη.

Όσον αφορά στις άλλες περιπτώσεις τραυματιών, ο Lallana αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο Can παραμένει μακρυά από τη δράση με πρόβλημα στην πλάτη και δύσκολα θα προλάβει τη σεζόν.

Την τελευταία, καθώς επίσης και τα τελικά του Mundial, χάνει με...εντολή γιατρού και ο Oxlade Chamberlain, όπως σας ενημερώσαμε εχθές, σε ΑΥΤΟ το άρθρο.

Τέλος, απουσίες προβλέπεται να έχει και η Roma το βράδυ της δευτέρας Μαΐου, αφού Strootman και Perotti θα δώσουν μάχη για να προλάβουν τον επαναληπτικό. Είναι, πάντως, σίγουρο πως δεν θα παίξουν το σαββατοκύριακο εναντίον της Chievo.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.