Καμία επαφή με Fekir, παρότι ο Γάλλος έχει μπει στη...λίστα του Klopp

Ο James Pearce ήρθε να ξεδιαλύνει το τοπίο. Δείτε τις σκέψεις για Grujic και Brewster. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών, επιστρέφοντας από την πρόσφατη άδεια του, ο James Pearce βοήθησε να κατανοήσουμε τι συμβαίνει στα πρόσφατα μεταγραφικά νέα της ομάδας.

Σημαντικότερο από όλα, το θέμα Fekir. Πολλοί έγραψαν περί συμφωνίας της ομάδας με τη Lyon, άλλοι συμφωνία με τον παίκτη, όμως απ' ότι φαίνεται, καθώς και όπως είχαμε υποψιαστεί στο LiverpoolFans.gr και γι' αυτό μέναμε σιωπηλοί, δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση από κανένα στρατόπεδο προς κανένα άλλο. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον και παρακολούθηση του παίκτη από πλευράς Liverpool και ίσως ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις στο μέλλον.

Αναφορικά, τώρα με δυο παιδιά της ομάδας, αφενός ο Marko Grujic φαίνεται πως «ψήθηκε» αρκετά καλά στο δανεισμό του στην Cardiff, εξάλλου φαινόταν το επίπεδο του ήδη από τους αγώνες που έδωσε με την U23 της Liverpool και ο Klopp σκοπεύει να τον επαναφέρει στο προσκήνιο του Anfield από τη νέα σεζόν.

Ο νεαρός Brewster, από την άλλη, για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά, επιμένει να μην υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Reds, τη στιγμή που ο Klopp προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, διαβεβαιώνοντας τον πως θα πάρει ευκαιρίες τόσο στην προετοιμασία όσο και στην αγωνιστική περίοδο. Η Borussia Dortmund, πάντως, παραμονεύει.

Δείτε ΕΔΩ τα νέα σχετικά με τις φήμες για τον Jack Butland της Stoke City.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.