Τελειώνει με τελικό και αρχίζει τις επαφές με Lyon και Fekir η Liverpool

Αποφασισμένη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Nabil Fekir είναι η Liverpool, με τον Jurgen Klopp να έχει τον Γάλλο πολύ ψηλά στη λίστα του.

Γράφει ο Νίκος Γιαμπολδάκης 

Στη Liverpool δεν βιάζονται. Ένα ένα τα βήματα: πρώτα έρχεται ο τελικός και ύστερα οι πρακτικές κινήσεις για την επόμενη σεζόν. Μία εξ αυτών - και μάλλον η πρωταρχική - είναι η περίπτωση του Nabil Fekir της Lyon, για την οποία πολλά έχουν γραφεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Άλλοι μίλησαν για διαπραγματεύσεις, άλλα ρίσκαραν να κάνουν λόγο για συμφωνία, όμως αυτό που προκύπτει από τις πλέον έγκυρες πληροφορίες της Liverpool Echo είναι πως το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι μεν έντονο, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν δε μετά τα μεθεόρτια του τελικού.

Ο Γάλλος μέσος κοστολογείται γύρω στις £60εκ. και θεωρείται η κατάλληλη λύση για να αντικατασταθεί έστω και ετεροχρονισμένα ο Coutinho, δεδομένης της αποχώρησης επίσης του Can αλλά και του τραυματισμού του Oxlade-Chamberlain. Ο Klopp θέλει πολύ τον Fekir και τον έχει ψηλά στη λίστα του.

Έτσι, όπως φαίνεται,δηλαδή, (αν δεν σκάσει καμιά μεταγραφή εύκολη στις διαδικασίες της τύπου Robertson) οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Nabil Fekir θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα και θα είναι οι πρώτες κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι που - για την Αγγλία - έχει ήδη ανοίξει.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.