Ο Klopp μιλά για την κατάσταση με τον Lovren!

Δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το συμβάν με τον Dejan Lovren ο Jurgen Klopp ο οποίος στη συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.



Γράφει ο Αντώνης Ψαλλίδας

Ο Γερμανός διαβεβαίωσε ότι ο Κροάτης στόπερ θα είναι άμεσα έτοιμος για προπονήσεις αν και δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

"Δεν είναι έτοιμος. Αφήστε με να το θέσω κάπως έτσι, τον περασμένο χρόνο είχε ήδη κάποια προβλήματα με αυτό αλλά μπορούσε να παίξει και φυσικά έπαιξε πολύ καλά."

"Οι μέρες ξεκούρασης ήταν πάντα αρκετές και μετά δεν υπήρχε πρόβλημα και εμφανιζόταν ξανά στο επόμενο παιχνίδι. Δεν προπονούμασταν πολύ προς το τέλος της σεζόν επειδή είχαμε συνεχώς παιχνίδια αλλά έπαιζε κανονικά."

"Τώρα στο Μουντιάλ έπαιξε 3 φορές για 120 λεπτά πράγμα που το έκανε λίγο χειρότερο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι εντάξει στις επόμενες 1, 2 ή 3 εβδομάδες. Σε αυτό το διάστημα θα μπορεί σίγουρα να προπονείται αλλά όχι σε φουλ πρόγραμμα οπότε αυτό θα μπορούσε να πάρει χρόνο."

"Τελικά, είναι μεν σοβαρό αλλά όχι τόσο σοβαρό ώστε να φοβόμαστε ότι θα τον χάσουμε για άγνωστο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμος αυτό είναι αλήθεια."
Share on Google Plus

About Antonis Psallidas

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.