Klopp: ''το αποτέλεσμα δεν ήταν ωραίο, αλλά κρατάμε το βαθμό''

Την πεποίθησή του ότι η Liverpool θα μπορούσε να κάνει μερικά πράγματα καλύτερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και να φύγει νικήτρια από το Emirates, εξέφρασε ο Jurgen Klopp αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αφού πάντως παραδέχτηκε ότι ένας βαθμός στην έδρα της Arsenal δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα.


Οι Reds πήραν το προβάδισμα μετά από μισή ώρα παιχνιδιού, όταν μια λανθασμένη εκτίμηση του Leno έδωσε την ευκαιρία στον James Milner να βρει χώρο για να σουτάρει ακριβώς έξω από την περιοχή, αλλά οι κανονιέρηδες βρήκαν την απάντηση στο 82', με τον Alexandre Lacazzette. 

Aμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Jurgen Klopp μίλησε για:

Tις σκέψεις του από το παιχνίδι...

Είχε ένταση, πολλή ένταση. Είναι φανερό ότι η Arsenal βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι. Κάναμε τη ζωή τους αρκετά εύκολη στο πρώτο ημίχρονο με τις γραμμές μας, δεν ήμουν χαρούμενος με το γεγονός ότι δεν ήμασταν συμπαγείς κλπ. Όταν είχαμε τη μπάλα, ήμασταν απειλητικοί από πίσω. Στο ξεκίνημα όλοι σκέφτηκαν 'η Arsenal είναι εδώ', αλλά μετά την πρώτη μας επίθεση όλοι ήξεραν ότι ούτε εμείς είμαστε κακοί. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι. Οι στημένες φάσεις μας ήταν καταπληκτικές και θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει από αυτές. Ο Virgil αμέσως μετά το ματς είπε ότι θα έπρεπε να έχει πετύχει hat-trick, αλλά δε σκόραρε καν. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο το σχηματισμό μας και μας βοήθησε, αλλά όπως συμβαίνει πολλές φορές φέτος, η Arsenal έβαλε στο παιχνίδι όλους τους επιθετικούς της... για την ακρίβεια περίμενα να μπει και ο Van Persie με τον Bergkamp! Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλοί, οι τρεις στο χώρο του κέντρου έπρεπε να κάνουν υπερβολικά πολλά, και μια φορά δε κλείσαμε σωστά τους χώρους, κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε πληρώσει με ένα γκολ. Δεν είναι ωραίο, αλλά φυσικά ένας βαθμός στην έδρα της Arsenal θα είναι πάντα καλό σκορ. Συνεχίζουμε.

Tο γκολ του Mane...

Πιστεύω έπρεπε να μετρήσει. Είμαι θλιμμένος; Δε ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα έπρεπε να μετρήσει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα που δε μέτρησε, αλλά εμείς κάναμε μερικά λάθη περισσότερα από τον διαιτητή. 

Tο αν το παιχνίδι έδειξε πόσο δύσκολη είναι η φετινή Premier League...

Δε με εξέπληξε αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα είναι δύσκολα απέναντι στην Arsenal. Δεν είμαι σίγουρος αν το περσινό παιχνίδι ήταν καλύτερο ή απλά οι δύο ομάδες σκόραραν περισσότερο. Χρησιμοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας καλύτερα και το σκορ ήταν στο 3-3. Σήμερα πιστεύω ότι δεν ήταν λιγότερο εντυπωσιακό ματς, απλά είχε λιγότερα γκολ. Ήξερα από πριν ότι θα είναι δύσκολο ματς. Αν παίζαμε λίγο καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν λίγο πιο δύσκολο για την Arsenal, αλλά σκοράραμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες -τις μεγαλύτερες του αγώνα-. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ που δεν αξιοποιήσαμε, κάτι που δεν είναι καλό. Αν θες να νικήσεις στην έδρα της Arsenal πρέπει να παίρνεις αυτές τις ευκαιρίες. Φυσικά ξέρω ότι και αυτοί είχαν φάσεις, αλλά πιστεύω εμείς είχαμε τις μεγαλύτερες.

Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.