Ένας επέστρεψε και δύο με ερωτηματικό ενόψει Bayern

Δείτε τα τελευταία νέα σχετικά με τους απόντες των τελευταίων εβδομάδων.

Η Liverpool υποδέχεται την Bayern Μονάχου το βράδυ της Τρίτης στο Anfield και ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ο Joel Matip. Παρτενέρ του θα είναι μάλλον ο Fabinho, αφού η συμμετοχή του Lovren κρίνεται σχεδόν απίθανη, συγκεντρώνοντας ελάχιστες πιθανότητες να γίνει εφικτή, ακόμα κι αν ο Κροάτης είναι στην αποστολή για την μεγάλη αναμέτρηση, μιας και είναι άρρυθμος για πολύ καιρό.

Στο κέντρο, ο Jurgen Klopp θα έχει τον Gini Wijnaldum που ταλαιπωρήθηκε από ίωση για περίπου μία εβδομάδα, καταφέρνοντας πάντως να αγωνιστεί και μάλιστα με επιτυχία κόντρα στην Bournemouth, ενώ οριακή είναι η περίπτωση του Xherdan Shaqiri, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ήδη βγάζει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ωστόσο η απόφαση για την διαθεσιμότητα του θα ληφθεί την ημέρα του αγώνα και όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του.

Τέλος, χωρίς να προκύπτει επίσημα, αμφίβολη είναι και η κανονική συμμετοχή του Firmino, ο οποίος απουσίασε από την σημερινή προπόνηση ασθενής.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.