Στη Θεσσαλονίκη ο Lazar Markovic: «Είχα κάποιες συναντήσεις»

Στη συμπρωτεύουσα βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, για άγνωστους προς το παρόν λόγους.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης 

Στις 15:30, ο Λάζαρ Μάρκοβιτς εντοπίστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, να γευματίζει μαζί με τρεις φίλους του. 

Πριν εισέλθουν όλοι, μαζί με μικρά σακίδια, σε ταξί που τους περίμενε στις 16:00, το LiverpoolFans.gr μίλησε με τον Σέρβο πρώην παίκτη της Liverpool, ο οποίος χαρούμενος και γελώντας είπε: «Είχα κάποιες συναντήσεις, μπίζνες... μπίζνες».

Θυμίζουμε ότι ο Lazar Markovic έμεινε ελεύθερος από τη Liverpool τον Ιανουάριο, με τους «Κόκκινους» να σπάνε το ακριβό του συμβόλαιο πέντε μήνες πριν ολοκληρωθεί. Μάλιστα, στην deadline day των μεταγραφών, η Fulham κατάφερε να τον κάνει δικό της, υπογράφοντας μαζί του για το διάστημα ως το τέλος της σεζόν, όμως ο Σέρβος δεν έπαιξε παρά 45 λεπτά στο δεύτερο μισό της φετινής Premier League...

*Η φωτογραφία που ανέβηκε σε αυτό το σημείο του άρθρου (και ανήκε σε άλλο πρόσωπο), αποσύρθηκε μετά από σχετικό αίτημα προστασίας των συμφερόντων του
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.