Ανατροπή δεδομένων με Ejaria!


Ενώ όλα έδειχναν πως ο νεαρός μέσος θα παραχωρηθεί για ακόμα μια σεζόν δανεικός, οι τελευταίες πληροφορίες τον φέρνουν οριστικά και μόνιμα μακριά από το Anfield. 

Ο Νιγηριανός μέσος, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός σε δύο ομάδες, με τους Rangers του Steven Gerrard και την Reading να εξασφαλίζουν τον δανεισμό του.

Στην Reading άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να ενδιαφερθούν και πάλι για τον δανεισμό του, αυτή τη φορά για ένα χρόνο και όχι για έξι μήνες, με τη Liverpool σε πρώτη φάση να ήταν θετική.

Όμως, όλα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες και οι Reds έχουν πάρει την απόφαση να πωλήσουν τον Ovie Ejaria καθώς πολύ δύσκολα θα βρει κάποτε θέση στην ομάδα και όπως είναι φυσιολογικό, είναι κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως βάζει...φρένο στην Reading, με τους Royals να μην έχουν την οικονομική ευχέρεια να καλύψουν τις απαιτήσεις της Liverpool, η οποία κοστολογεί τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα που μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι πιο κοντά στον ποδοσφαιριστή, είναι η Brentford, με τον σύλλογο της Championship να προσφέρει 3,2 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 21χρονο.

Εάν εν τέλει χαλάσει το...φλερτ με την Brentford και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον άλλο σύλλογο, το πιθανότερο είναι ο Ejaria να παραμείνει στο Anfield και αγωνιστεί με την U23 και όχι να παραχωρηθεί δανεικός σε κάποιο σύλλογο.

Επιμέλεια: Μάνος Χαχλιούτης
Share on Google Plus

About Μάνος Χαχλιούτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.