Adrian: «Με νοιάζει η ήττα, όχι οι αποκρούσεις - Γυρίζουμε σελίδα με Chelsea»

Τη δυσαρέσκεια του για το αποτέλεσμα στη Νάπολη εξέφρασε σε δηλώσεις του στον επίσημο ιστότοπο της Liverpool ο τερματοφύλακας του συλλόγου, Adrian.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Στην ίσως καλύτερη εμφάνιση του κάτω από την εστία των «κόκκινων» και στο ντεμπούτο του στο Champions League, ο Adrian κατάφερε σε αρκετές περιπτώσεις να κρατήσει το «μηδέν» μέχρι τη φάση του πέναλτι, όταν και η Νάπολη προηγήθηκε.

Ακολούθησε ένα δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στην Ιταλία, με τους «παρτενοπέι» να πανηγυρίζουν το τρίποντο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης των αστεριών.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Adrian μίλησε για την εμφάνιση του και την ήττα:

«Είναι η δουλειά μου ως τερματοφύλακας να προσπαθώ να αποκρούω όλες τις μπάλες, όσο μπορώ δηλαδή, και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, προσπάθησα πολύ. Αλλά στο τέλος, μένει η ήττα με 2-0, οπότε δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος.

Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπως και την περυσινή σεζόν. Το παιχίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος: το πέναλτι ανέτρεψε τα δεδομένα υπέρ τους, ύστερα εμείς χάσαμε λίγο τη συγκέντρωση μας και δεχτήκαμε και δεύτερο τέρμα».

Αναφορικά με την επέμβαση του στο εξ επαφής τελείωμα του Mertens, ανακάλεσε:

«Προσπάθησα να καλύψω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της εστίας. Ήταν προφανές ότι θα το τελείωνε σε πρώτο χρόνο (σ.σ. χωρίς κοντρόλ). Έπεσα κοιτώντας τη μπάλα και προσπάθησα να την αγγίξω με οποιοδήποτε μέρος του σώματος μου. Τελικά τη βρήκα με το δεξί μου χέρι». 

Τέλος, για το επερχόμενο παιχνίδι με την Chelsea δήλωσε:

«Έχουμε ένα καλό σερί. Έχουμε κερδίσει 14 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Πρέπει τώρα να ξεχάσουμε όσα έγιναν, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Chelsea, την Κυριακή εκτός έδρας. Πρέπει να μάθουμε από τα σημερινά (σ.σ. χθεσινά) λάθη και να γυρίσουμε σελίδα».
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.