Liverpool - Everton 5-2 (HIGHLIGHTS)

Ακόμα ένα Merseyside Derby βάφτηκε κατακόκκινο, με την ομάδα μας να σκοράρει τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο και τελικά να θριαμβεύει με 5-2!

Η ομάδα μας φιλοδώρησε με 5 γκολ την Έβερτον για πρώτη φορά από το μακρινό 1965 και πανηγύρισε μία ακόμα νίκη στο Anfield, συνεχίζοντας να βρίσκεται στο +8 από τη 2η της βαθμολογίας Λέστερ και στο +11 από την περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ένα... παλαβό  πρώτο ημίχρονο, ο Origi μας έβαλε μπροστά στο σκορ στο 6ο κιόλας λεπτό μετά από εκπληκτική ασίστ του Μανέ, με τον Σενεγαλέζο να σερβίρει ακόμα μία 11 λεπτά μετά (17'), όταν ο Σακίρι έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Έβερτον.


Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 21', με τον Οριγί να βάζει το δεύτερο προσωπικό του, κάνοντας το 3-1 στο 21'. Στο 45΄, μετά από μία ακόμα ιδανική αντεπίθεσή μας, ο Μανέ από δημιουργός έγινε σκόρερ κάνοντας το 4-1. όμως λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά "έγραψε" το εντυπωσιακό 4-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας έριξε ρυθμό και διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, με τον Βάιναλντουμ να "βάζει το κερασάκι στην τούρτα" με ωραιο σουτ στο 90ό λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2!

Δείτε τα εκτεταμένα στιγμιότυπα του ντέρμπι;


Share on Google Plus

About Δημήτρης Παπαδήμας

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.