ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστρέφει στη Liverpool ο Suarez!!

Απίστευτες εξελίξεις στα μεταγραφικά έχουμε τα τελευταία λεπτά, με τον Luis Suarez να «πιάνει» λιμάνι.




Επιμέλεια: Δημήτρης Σκλαβενίτης

Σαν... «βόμβα μεγατόνων» έσκασε εδώ και λίγα λεπτά η είδηση της επιστροφής του Luis Suarez στη Liverpool έπειτα από έξι χρόνια.

Με διασταυρώσεις αρκετών και επιβεβαιωμένων ρεπορτάζ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ο Ουρουγουανός επιθετικός, μετά το τέλος της ιστορίας του κορονοϊού, θα επιστρέψει στο Anfield.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ, η συμφωνία έχει επιτευχθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, δηλαδή, περίπου, εδώ και τρεις μήνες.

Φυσικά, μεγάλος σύμμαχος της Liverpool για να επιτευχθεί η συμφωνία με τους Blaugrana, είναι το γεγονός πως οι Καταλανοί έψαχναν απεγνωσμένα έσοδα από κάποια πώληση, προκειμένου να αποφύγουν μια πιθανή τιμωρία από το Financial Fair Play.

Ο ισολογισμός, λοιπόν, της Barça τον τελευταίο χρόνο, οδήγησε στην ανάγκη εσόδων, ακόμα κι αν χρειάστηκε να δώσει έναν από τους αστέρες της.

Κοντινό του άτομο αποκάλυψε πως αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Liverpool και Barcelona, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κατάλαβε ποιο είναι το «σπίτι» του.

Στις αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού λοιπόν, άρχισαν οι πρώτες τάσεις φύγεις και φτάνουμε τώρα, στο σημείο που ο Suarez να είναι «μια ανάσα» από την μεγάλη επιστροφή.

Είναι μια αμφιλεγόμενη κίνηση, η οποία θα φέρει αντιδράσεις στον κόσμο της ομάδας, καθώς δύσκολα θα ξεχαστεί ο πανηγυρισμός του στο γκολ που σημείωσε στο περσινό παιχνίδι του Camp Nou.

Ωστόσο, αντιδράσεις αναμένεται να έχουμε και από το κοινό του LiverpoolFans.gr, όταν καταλάβει ότι όλο αυτό πρόκειται για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα στην εκπνοή της ημέρας! 

Καλό μήνα Reds!
Share on Google Plus

About Δημήτρης Σκλαβενίτης

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.