«Πόρτα» της Norwich στη Liverpool για Lewis - Ετοιμάζουν νέα πρόταση οι Reds

Η Norwich City απέρριψε την πρόταση της Liverpool για την απόκτηση του Jamal Lewis και οι Reds φαίνεται πως ετοιμάζουν νέα αναναεωμένη προσφορά.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Jamal Lewis: I intend to realise Champions League dream after ...

Η Liverpool αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης (06/08) να κινηθεί για πρώτη φορά για την απόκτηση αριστερού μπακ, καταθέτοντας πρόταση στη Norwich City για την απόκτηση του 22χρονου Jamal Lewis έναντι 10 εκατομμυρίων λιρών.

Τα «καναρίνια» απέρριψαν την προσφορά λίγες ώρες αργότερα, ενώ ήδη από πριν δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι κοστολογούν περίπου στα διπλά χρήματα την αξία του Lewis.

Η Liverpool δε φαίνεται, ωστόσο, να πτοείται ιδιαίτερα, και ετοιμάζει νέα πρόταση για τον παίκτη, η οποία δεν αποκλείεται να φτάσει τις 15 εκατομμύρια λίρες. Αν θα καλύψει τις ανάγκες της Norwich, μένει να φανεί.

Υπενθυμίζουμε ότι τα «καναρίνια» ενδιαφέρονται για τον Yasser Larouci, τον νεαρό αριστερό μπακ της Liverpool που δήλωσε ανοιχτά πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το Anfield, ενώ την ίδια ώρα στη λίστα του Jurgen Klopp υπάρχουν τα ονόματα των Lloyd Kelly της Bournemouth και Κωνσταντίνου Τσιμίκα του Ολυμπιακού.
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.