Ξεφόρτωμα 30 εκ. λιρών!


Η ομάδα του Merseyside καλείται εκτός απ'το να ενισχυθεί με νέους παίκτες να ξεφορτωθεί και ορισμένους που δεν πρόσφεραν τίποτα στον σύλλογο και που δεν υπολογίζονται για την νέα σεζόν.


Χωρίς να σας φανεί απίθανο αυτοί οι παίκτες κοστίζουν 30 εκ.λίρες τον χρόνο και ο Kenny Dalglish καλείται να τους ξεφορτωθεί άμεσα καθώς οι νέοι παίκτες σιγά σιγά έρχονται στο Anfield.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ξεκινώντας με τους Milan Jovanovic και Joe Cole οι οποίοι κοστίζουν μαζί 12 εκ. λίρες σε μια αποτυχημένη για αυτούς σεζόν.Οι Reds καλούνται να απαλλαγούν άμεσα από παίκτες που δεν έχουν κανένα μέλλον στο Anfield.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός όσο και να ακούγεται παράξενο αμείβεται με μισό εκατομμύριο λίρες κάθε μήνα!Το ίδιο και ο Joe Cole.Άρα λοιπόν η Liverpool δίνει 1 εκ. λίρες κάθε μήνα για δυο παίκτες που έπαιξαν σε ελάχιστα παιχνίδια και δεν πρόσφεραν τίποτα στον σύλλογο. Συγκεκριμένα ο Jovanovic είχε  μόλις 5 συμμετοχές και ο Joe Cole 9 συμμετοχές. Με βάση αυτά τα στατιστικά οι δυο παίκτες κοστίζουν 1,2 εκ. λίρες ανά παιχνίδι!

Προχωράμε παρακάτω και φτάνουμε στον Cristian Poulsen.Αποκτήθηκε από την Γιουβέντους έναντι 4,5 εκ. λιρών για να αγωνισθεί σε μόλις 9 παιχνίδια με χρόνο συμμετοχής 10'/παιχνίδι!Με βάση τα στατιστικά του και τον χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος,ο Δανός αμείβεται με 300.000 λίρες ανά παιχνίδι!

Αν υπολογίζουμε και τους παίκτες που επιστρέφουν απ'τον δανεισμό τους στο τέλος του μήνα τότε αυτοί οι ποδοσφαιριστές κόστισαν την φετινή σεζόν 30 εκ. λίρες για να σκουπίζουν τον πάγκο και να κουβαλάνε τα νερά!(χιούμορ κάνουμε αλλά δυστυχώς έτσι είναι)
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.