Δυσκολεύει και του Downing!


Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις των Reds αφού μετά το ναυάγιο με τον Wickham έρχεται στο προσκήνιο και δεύτερο χτύπημα αυτήν την φορά από την Aston Villa.

Η δυσαρέσκεια δεν είναι για το γεγονός ότι χάνουν τους αρχικούς στόχους αλλά για το γεγονός ότι ενώ στην αρχή των συζητήσεων ζητούν κάποια χρήματα οι σύλλογοι,μόλις έρθουν σε συμφωνία αμέσως διπλασιάζουν το ποσό προκειμένου να μην παραχωρήσουν τους παίκτες στην Liverpool.

Η αρχή έγινε με τον νεαρό πιτσιρικά Conor Wickham που ενώ οι δυο σύλλογοι είχαν έρθει σε συμφωνία έναντι του ποσού των 6 εκ. λιρών ξαφνικά ανέβασαν τις απαιτήσεις του στο διπλάσιο και ζήτησαν από τους Reds τουλάχιστον 12 εκ. λίρες προκειμένου να τους παραχωρήσουν τον 18χρονο επιθετικό

Στα χνάρια της Ίπσουιτς φαίνεται πως βαδίζει και η Aston Villa καθώς με σημερινό δημοσίευμα αναφέρετε χαρακτηριστικά πως ενώ στην αρχή ζητούσαν 10 εκ. λίρες για να παραχωρήσουν τον Stewart Downing στους Reds ανέβασαν τις απαιτήσεις στα 20 εκ. λίρες.Δηλαδή στο διπλάσιο,και όπως όλα δείχνουν απομακρύνεται και ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Και το θρίλερ συνεχίζεται..
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.