Ενδιαφέρον για Damiao (vid)


Δημοσίευμα του goal.com αναφέρει χαρακτηριστικά για έντονο φλερτ της Liverpool με τον Βραζιλιάνο νεαρό επιθετικό της Ιντερνασιονάλ Leandro Damiao!

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγο δημοσίευμα η Liverpool έχει στείλει σκάουτερ να παρακολουθήσει τον παίκτη από κοντά και να σχηματίσει μια άποψη για τον νεαρό παίκτη και να μεταβιβάσει την γνώμη του προς την διοίκηση των Reds με σκοπό να κινηθούν για την απόκτησή του.

Μάλιστα ο βοηθός προπονητή Steve Clark έχει παρακολουθήσει ο ίδιος τον παίκτη στο φιλικό της Βραζιλίας με την Γκάνα για τον οποίο έχει σχηματίσει την καλύτερη άποψη.Μάλιστα ο 23χρονος παίκτης σκόραρε στο συγκεκριμένο παιχνίδι το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας!

Να σημειωθεί εδώ πως τον παίκτη προσέγγισε και η Tottenham χωρίς όμως να καταλήξουν σε συμφωνία καθώς η προσφορά των Άγγλων δεν ικανοποίησε τον Βραζιλιάνικο σύλλογο.Αξίζει να τονιστεί πως για να αποκτήσει κάποια ομάδα τον 23χρονο επιθετικό θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 23 εκ.ευρώ!

Ο Leandro Damiao όμως δεν είναι και τόσο εύκολο να μετακομίσει στην Αγγλία καθώς σύμφωνα με το νομοθετικό διάταγμα της Μεγάλης Βρετανίας ο παίκτης δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί σε ομάδα της Αγγλίας και θα πρέπει να εκδοθεί ειδική άδεια εργασίας!

Εμείς ας δούμε μερικές καλές στιγμές του νεαρού επιθετικού.






Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.