Νίκησαν στο ντέρμπι οι μικροί


Από μικροί μαθαίνουν οι ποδοσφαιριστές τις Λίβερπουλ ποιο είναι το καθήκον τους. Στο σημερινό ντέρμπι για το πρωτάθλημα U18 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουν. επικράτησαν εκτός έδρας με 1-2. Το παιχνίδι έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τράφορντ με συνθήκες που δεν ευνοούσαν τους παίχτες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι όμως κατάφεραν τελικά να προσφέρουν καλό θέαμα.

Η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη και αν είχε προσέξει στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ. Από την άλλη μεριά οι μικροί της Γιουνάιτεντ έπαιξαν κυρίως με αντεπιθέσεις, έχασαν κάποιες ευκαιρίες αλλά βρήκαν σε καλή μέρα τόσο την άμυνα, όσο και τον τερματοφύλακα της ομάδας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1' λεπτό ο Τζακ Νταν με διαγώνιο σουτ, ύστερα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Οι κόκκινοι διάβολοι ισοφάρισαν με την σειρά τους στο 11΄ μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά και παράλληλη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας. Η πίεση της Λίβερπουλ αυξανόταν συνεχώς και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ ήταν σε εκπληκτική μέρα όντας ο κορυφαίος για την ομάδα του. Στο 92' η Λίβερπουλ έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και με μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Τζακ Νταν βρέθηκε μόνος του στο κέντρο της μεγάλης περιοχής πετυχαίνοντας το 1-2. Κορυφαίος παίχτης της ομάδας μας ο σκόρερ και των 2 τερμάτων Τζακ Νταν. Πολύ καλή απόδοση και για τον νεοαποκτηθέντα Πελόσι καθώς και το αριστερό μπακ Μπραντ Σμιθ.

Liverpool: Tyrell Bedford, Ryan McLaughlin (56' Lewis Hatch), Brad Smith, Joe Rafferty, Matty Regan, Peter Aylmer, Kristoffer Peterson, Jack Dunn, Adam Morgan, Marc Pelosi, Jordan Lussey (80' Nathan Quirk)

Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.