Νταλγκλίς: "Βελτιώνεται ο Coates"


Ευχαριστημένος με την πρόοδο που έχει δείξει ο Sebastian Coates δηλώνει ο Κένι Νταλγκλίς. Παρόλο το γεγονός ότι το καλοκαιρινό απόκτημα της ομάδας δεν αγωνίζεται συχνά ο Σκοτσέζος έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον Ουρουγουανό. Αφορμή για τις δηλώσεις στάθηκε η πολύ καλή εμφάνιση του αμυντικού στο νικητήριο ματς με 5-1 που είχαν οι ρεζέρβες τις Λίβερπουλ απέναντι σε αυτές της Σάντερλαντ στο οποίο ο Coates το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ.

"Ο Sebastian πέτυχε το πρώτο του γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν και για εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο του. Αυτοί την στιγμή έχουμε τον Σκρτελ και τον Άγκερ σε πολύ καλή κατάσταση και με την επιστροφή του Κάραχερ θα είναι δύσκολο να αγωνιστεί αρκετά, αλλά με την δουλεία που κάνει σύντομα θα είναι έτοιμος κι ελπίζουμε να μείνει πολλά χρόνια μαζί μας."

Ο Coates αναδείχθηκε καλύτερο νέος παίχτης στο πρόσφατο Copa America και αποκτήθηκε από την Νασιονάλ Ουρουγουάης χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το ποσό που δαπάνησε η Λίβερπουλ.
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.