Έπεσε σε τοίχος


Όσοι περίμεναν να δουν ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, δικαιώθηκαν. Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά ο τοίχος που είχε στην εστία της η Σίτι ονόματι Χαρτ, αποδείχτηκε πολύ υψηλός.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την νίκη αποζημιώνοντας τους φιλάθλους στο γήπεδο και όσους επέλεξαν να το δούνε στην τηλεόραση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν στο 31' λεπτό να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Κομπανί. Δυο λεπτά αργότερα όμως ο Άνταμ επιχείρησε μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Λέσκοτ και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τους κόκκινους να είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Στο 67' λεπτό ο Χαρτ σταμάτησε το σουτ του Ντάουνινγκ ενώ λίγο αργότερα ο Σκρτελ δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από κοντινή απόσταση. Στο 83' η Σίτι έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του συνήθης ύποπτου Μάριο Μπαλοτέλι. Η Λίβερπουλ πίεσε ακόμη περισσότερο και θα μπορούσε να πάρει την νίκη στις καθυστερήσεις όταν ο Κάρολ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Χαρτ εκτινάχθηκε εκπληκτικά και έδιωξε την μπάλα με το ένα χέρι ενώ στην επαναφορά το σουτ του Σουάρεζ έδιωξε και πάλι ο καταπληκτικός Άγγλος γκολκίπερ κρατώντας έτσι το 1-1 και δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Η Λίβερπουλ σίγουρα αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα.

Λίβερπουλ: Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Ενρίκε, Άνταμ, Λούκας, Χέντερσον,Ντάουνινγκ, Κάιτ (84' Κάρολ), Σουάρεζ
Μαν. Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Μίλνερ, Μπάρι, Νασρί (65' Μπαλοτέλι), Σίλβα (90' Κόλο Τουρέ), Γιάγια Τουρέ, Αγκουέρο ( 82' Τζέκο)
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.