Liverpool vs Manchester C. (pre game)


Με την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο Άνφιλντ. Η γηπεδούχοι θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους όπου με νίκη αυξάνουν κι άλλο την διαφορά από την δεύτερη συμπολίτισσα τους.

Η Λίβερπουλ μετά την μεγάλη νίκη μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ επί της Τσέλσι, που συνοδεύτηκε από καλή απόδοση της ομάδας θέλει να συνεχίσει στις νίκες. Γι αυτό τον λόγο ο Κένι Νταλγκλίς προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο. Το τρίποντο είναι μονόδρομος μετά από τις χθεσινές νίκες των Τσέλσι και Τότεναμ και άπαντες στην Λίβερπουλ το γνωρίζουν αυτό. Για τους κόκκινους θα απουσιάσει γι ακόμα μια φορά ο αρχηγός Στίβι Τζέραρντ ενώ ο Τζέιμι Κάραχερ θα καθίσει στον πάγκο κατά πάσα πιθανότητα.

Στην αντίπερα όχθη η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Αγγλία με την διάρκεια της. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο νησί και παρά το στραβοπάτημα της με την Νάπολι μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ πηγαίνει στο Άνφιλντ για το διπλό. Με μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα η Σίτι να περάσει από μια έδρα όπου η Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε.

Η παράδοση είναι με το μέρος της Λίβερπουλ καθώς στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις των δυο ομάδων η φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει μόνο μια φορά ενώ στα τελευταία 8 παιχνίδια που έγιναν στο Άνφιλντ οι Σίτιζενς δεν έχουν κερδίσει καμία φορά.
Χαρακτηριστικό επίσης της αναμέτρησης είναι ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες οι 2 καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάρτιν Άτκινσον.

Πιθανή ενδεκάδα για την Λίβερπουλ
Ρέινα, Τζόνσον, Άγκερ, Σκρτελ, Ενρίκε, Λούκας, Άνταμ, Κάιτ, Μάξι, Μπέλαμι, Σουάρεζ
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.