Η Λίβερπουλ στις ακαδημίες της Ελλάς Βέλου



Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στην ακαδημία Ελλάς Βέλου, η όποια είναι μέλος του δικτύου ακαδημιών της Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του soccer school οπού διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Η προπονητική συνεδρία διεξάγεται υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ακαδημίας των reds Άλεξ Άρνολντ, με την βοήθεια του συνεργάτη των ακαδημιών στην Ελλάδα, Άγη Μερεμέτη.

Μόλις μία εβδομάδα πριν άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της Ελλάδος Βέλου, με 50 παιδιά να είναι ήδη μέλη της ομάδας.

«Αποτελεί μεγάλη μου χαρά όταν βλέπω χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην εκμάθηση του Liverpool Way. Στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιωθούν τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σαν άνθρωποι και είμαι σίγουρος πως με αυτή τη φιλοσοφία δουλεύει και η Ελλάς Βέλλου» δήλωσε ο προπονητής Άλεξ Άρνολντ και συμπλήρωσε «Χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Επίσης ο Δήμαρχος της πόλης και ο πρόεδρος της ομάδας στάθηκαν στις διαδικασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού κέντρου ώστε να είναι πιο φιλικός ο χώρος για γονείς, παιδιά και φιλάθλους. Σημαντική ήταν επίσης η τοποθέτησή του για την επάνδρωση της ομάδας από 100% γηγενείς ποδοσφαιριστές αλλά και για μακροχρόνια συνεργασία με την Λίβερπουλ.
Share on Google Plus

About Giannis Karyotis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.