Σήμερα χαλάρωση..φτωχό το κουπόνι...


Άλλο ένα τρομερό ταμείο χθες βράδυ με τα προγνωστικά του LiverpoolFans.gr να χτυπάνε κόκκινο!Μετά από μια συναρπαστική βραδιά πήγαμε ταμείο και φτάσαμε τα 6 συνεχόμενα!

Χτες είχαμε μεγάλη επιτυχία καθώς πιάσαμε 4/5 ματς που προτείναμε!Πιάσαμε το over στο Καέν-Ντιζόν με απόδοση 2.15 που έληξε 3-0 με τους γηπεδούχους να παραδίδουν μαθήματα ήθους στους φιλοξενούμενους!

Πιάσαμε το γκολ/γκολ στο Νανσί-Μπρεστ με απόδοση 2.05 που έληξε 2-1 με 2 γκολ να σημειώνονται μέσα σε 3 λεπτά!Σωστοί ήμασταν και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στον άσσο της Αθλέτικο Παραναένσε που πέτυχε μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στην Γκοιένσε με απόδοση 2.00 και μάλιστα με ανατροπή,αφού το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-1!

Πετύχαμε διάνα και με το διπλό της Τότεναμ μέσα στην Φούλαμ αφού κέρδισε σχετικά εύκολα με 1-2.Χάσαμε μόνο το over στο Σερβέτ-Γιουνγκ Μπόις όπου έληξε 1-0 με τους γηπεδούχους να παίρνουν μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

Για σήμερα δεν έχουμε να σας προτείνουμε κάτι αφού το κουπόνι είναι πιο φτωχό κι αν απ'τον φτωχό!Αν κάποιοι όμως θελήσετε να ποντάρετε και δεν έχετε υπομονή μέχρι τα διεθνή φιλικά τότε επιλέξτε με αρκετό ρίσκο βέβαια το διπλό της Ραπίντ Βουκουρεστίου με απόδοση 1.75.

Ένα καλό σημείο για ελαφρύ ποντάρισμα είναι το γκολ/γκολ στο Μούρθια-Λα Κορούνια με απόδοση 1.80 καθώς και το Χ ημίχρονο με απόδοση 2.05.

Εμείς πάντως σας συμβουλεύουμε να μην παίξετε σήμερα και να χαλαρώσετε αφού έρχονται πολύ καλές μέρες για στοιχηματισμό με τις Εθνικές ομάδες.


Πρόταση με ρίσκο:

Τάργκου Μούρες-Ραπίντ Βουκουρεστίου      2     1.75
Μούρθια-Λα Κορούνια             γκολ/γκολ  1.80   ή  Χ ημίχρονο   2.05


Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.