Chelsea vs Liverpool (pre-game) Carling Cup


Μόλις δυο μέρες μετά το ντέρμπι που έδωσε η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ απέναντι στην πρωτοπόρο Σίτι, οι κόκκινοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπρίτζ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Carling Cup. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο οι δυο ομάδες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο με την Λίβερπουλ να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος παίρνοντας την νίκη με 1-2 με γκολ του Τζόνσον στο 88' λεπτό.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Αντρέ Βίλας Μπόας παρά την νίκη της Τσέλσι για το πρωτάθλημα ενάντια στην Γούλβς παίζει το κεφάλι του σε κάθε αγωνιστική. Η αναμέτρηση για το Carling Cup απέναντι στην Λίβερπουλ είναι μια καλή ευκαιρία γι αυτόν να κερδίσει πάλι ένα κομμάτι από την εμπιστοσύνη του Αμπράμοβιτς, η οποία σιγά σιγά μειώνεται. Για την Τσέλσι δεν θα αγωνιστεί ο Τέρι καθώς είναι τιμωρημένος ενώ ο Τόρες αναμένεται να είναι βασικός απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Στην Λίβερπουλ δεν υπάρχουν απουσίες για τον Κένι Νταλγκλίς πέρα από αυτή του αρχηγού Τζέραρντ. Παρόλα αυτά ο Σκοτσέζος σε δηλώσεις του αφού είχε εκφράσει τα παράπονά του για τον ορισμό του παιχνιδιού μόλις δυο μέρες μετά το ντέρμπι με την Σίτι, έχει δηλώσει ότι εφόσον δεν αλλάξει η ημερομηνία τότε θα προσανατολιστεί στο να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μπέλαμι που δεν αγωνίστηκε την Κυριακή λόγω του άδικου χαμού του φίλου του Γκάρι Σπιντ, ενσωματώθηκε στην αποστολή αργά χθες το βράδυ και δηλώνει έτοιμος.

Η παράδοση είναι με το μέρος της Λίβερπουλ και του Κένι Νταλγκλίς.

Πιθανή ενδεκάδα με αρκετή επιφύλαξη

Ρέινα, Κέλι, Κάραχερ, Κόατς, Αουρέλιο, Σπίαρινγκ, Χέντερσον, Κάιτ, Μάξι, Μπέλαμι, Κάρολ
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.