Σφήνα για Κέιχιλ


Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φιλολογία ότι η Liverpool έχει μπει γερά στην διεκδίκηση του Γκάρι Κέιχιλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror ο Kenny Dalglish επιθυμεί διακαώς της απόκτηση του Άγγλου στόπερ καθώς βλέπει ότι ο Κάραχερ είναι ίσως στην τελευταία του χρονιά και θα χρειαστεί κάποιον έμπειρο και δυνατό στόπερ. Το συμβόλαιο του Κέιχιλ τελειώνει το καλοκαίρι και μόλις πριν λίγες μέρες η Μπόλτον ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την Τσέλσι στο ποσό των 7 εκατ. Λιρών για την πώληση του τον Ιανουάριο. Φαίνεται όμως ότι η πλευρά του παίχτη δεν τα βρίσκει με την Τσέλσι και οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει εκεί. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Κέιχιλ προτιμάει να μείνει στον Βορρά της Αγγλίας κάτι που δίνει προβάδισμα στους Κόκκινους.

Από την άλλη μεριά ο Βίλας Μπόας στις δηλώσεις του είπε: " Ο Κέιχιλ είναι ένας παίχτης σε διεθνές επίπεδο και θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι αρκετά γρήγορος. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα μακριά για να έρθουμε σε συμφωνία. Έχουμε αρχίσει να κοιτάμε και κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις αμυντικών. "

Γίνεται πλέον κατανοητό ότι η Λίβερπουλ έχει μπει γερά για τον διεθνή αμυντικό που ο Κένι Νταλγκλίς ήθελε σαν τρελός το καλοκαίρι.

Ο Κέιχιλ αγωνίζεται στην Μπόλτον από τον Ιανουάριο του 2008 όταν είχε αποκτηθεί από την Άστον Βίλα έναντι 5 εκατ. Λιρών. Επίσης έχει και 7 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας.
Share on Google Plus

About Yiannis Dimitriadis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.