Πωλητήριο σε David Villa


Φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησης του David Villa από την Barcelona καθώς με σημερινό δημοσίευμα έγινε γνωστό πλέον πως του έβαλαν πωλητήριο!

Ο Ισπανός φορ δείχνει τον τελευταίο καιρό να είναι ντεφορμέ και για αυτό έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα των Καταλανών.Ο Pep Guardiola δείχνει φανερά προβληματισμένος με την απόδοση του David Villa και φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει πλέον.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επίσημο ενδιαφέρον των Chelsea,Tottenham και Liverpool ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν επαφές μεταξύ των συλλόγων.Αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως στο στενό περιβάλλον του Villa ισχυρίζονται πως είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην Βαλένθια,μια ομάδα που αγάπησε και τον αγάπησαν πολύ.

Οδεύει προς Σάλκε?

Σημαντικά δε είναι και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ''ξενιτεύεται'' με προορισμό ή την Premier League ή την Budesliga.Φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δρόμο του Ραούλ που έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στην γερμανική Σάλκε και μάλιστα τα πηγαίνει εξίσου καλά δείχνοντας πως ξανά βρήκε τον παλιό του καλό εαυτό.

Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως ο Ραούλ τον τελευταίο καιρό επικοινωνεί συχνότερα με τον Villa.Λέτε να γίνουν συμπαίκτες στην Σάλκε?

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως ο David Villa δεν θέλει να χάσει την θέση του στην Εθνική Ισπανίας και έτσι καλείτε να βρει γρήγορα λύση καθώς το Euro 2012 ολοένα και πλησιάζει,και για να αγωνιστεί θα πρέπει να βρει άμεσα ομάδα που να του δώσει την ευκαιρία να παίζει βασικός με σκοπό να διατηρηθεί σε φόρμα!
Share on Google Plus

About Unknown

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.